fbpx
Connect with us

Deputatul ieșean, Marius OSTAFICIUC: „Stop abuzurilor împotriva jurnalismului!”

Marius Ostaficiuc e1652767272762 - News Moldova

Iasi

Deputatul ieșean, Marius OSTAFICIUC: „Stop abuzurilor împotriva jurnalismului!”


Deputatul Marius Ostaficiuc susține faptul că România a ajuns din nou să fie arătată cu degetul din afara granițelor într-o situație care nu ne face cinste

„Țara noastră a ajuns pe lista neagră ce ține de abuzurile la adresa jurnalismului. Într-o țară în care dreptul la opinie este fundamental, lucrurile nu trebuie să scape de sub control.

În ultima perioadă au apărut mai multe situații cu privire la amenințarea și hărțuirea unor oameni din presă, care au scos la iveală mai multe nereguli săvârșite la cel mai înalt nivel și care s-au trezit apoi încolțiți pentru faptele relatate.

Presiunile politice la adresa presei trebuie să înceteze, iar statul român, politicienii, oamenii din administrație ar trebui să se concentreze la ceea ce trebuie să facă și pentru care au fost aleși de populație.

Ostaficiuc 2 - News Moldova

Ca om politic, ca om care a venit din administrație, sunt conștient că sunt sub lupa mass-mediei de fiecare dată pentru fiecare acțiune sau vot dat în Parlamentul României. Iar acest lucru este unul cât se poate de firesc, un lucru banal într-o țară europeană.

Fiecare om politic trebuie să-și asume faptele și să nu blocheze sau să intimideze vreun jurnalist.

România nu mai are nevoie de încă o piedică în drumul ei spre Europa, în drumul ei către acceptarea valorilor comunitare. România trebuie să arate deschidere, iar asta duce în primul rând și la libertatea de exprimare necondiționată.

Într-o perioadă în care ne confruntăm cu un val de scumpiri, într-o perioadă în care inflația a crescut, iar România caută să aducă venituri la bugetul de stat, nu mai avem nevoie de încă o bilă neagră în ochii populației.”, a declarat Marius Ostaficiuc.

News Moldova îți recomandă și ...   Numărul celor care s-au închinat la moaștele Sfintei Parascheva și ale Sfântului Andrei Criteanul a depășit 150.000 de persoane


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top