fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Vasile CÎTEA: „Iașul are nevoie de proiecte, nu de bâjbâieli!”

Deputatul PSD Vasile CÎTEA: „Iașul are nevoie de proiecte, nu de bâjbâieli!” - News Moldova

Iasi

Deputatul PSD Vasile CÎTEA: „Iașul are nevoie de proiecte, nu de bâjbâieli!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul PSD de Iași Vasile Cîtea aa dorit să evidențieze necesitatea unor proiecte pentru Iași

„Iașul are nevoie de proiecte, nu de bâjbâieli! Să lăsam laudele publice deoparte și să trecem la treabă
În ultima vreme, postările de pe rețelele sociale ale reprezentanților administrației publice locale s-au înmulțit foarte mult, în comparație cu realitatea din teren.
Vedem cu toții că raportat la investițiile făcute în teren, numărul de evenimente prezentate publicului este mult mai mare, tocmai pentru ca ieșenii și nu numai ei să fie induși în eroare. Am cerut șefilor administrației ieșene o mai multă implicare în promovarea și identificarea proiectelor majore pentru dezvoltarea regiunii.
Cred că cei care conduc în prezent destinele Iașului trebuie să lase un pic teoria și să se apuce de practică. Am văzut în ultima perioadă tot felul de vizite pe șantiere, participări la adunări publice, plimbări după miniștri și astfel de situații în care se află cei care sunt acum la cârma Iașului. Cred că avem nevoie de altceva, cred că avem nevoie ca investițiile promise pe hârtie și machetele prezentate în conferințe să se transforme în realitate.
Este prea puțin să aștepți să îți dea altcineva de la centru . Cred că reprezentanții administrației ieșene trebuie să vină în fața locuitorilor județului cu proiecte noi, cu proiecte vizibile. ”Este vital ca cei care conduc astăzi atât municipiul Iași, cât și județul Iași să vadă dincolo de ceea ce prezintă ei. Vizitele de lucru nu sunt suficiente, nu aduc bunăstarea cerută.
Este foarte bine că în prezent sunt unele investiții demarate la Iași, însă o bună parte din acestea se fac cu fonduri de la centru sau direct prin instituțiile centrale. Ceea ce se face astăzi la Iași este mult prea puțin. Cred că Iașul și ieșenii merită mult mai mult!”, a transmis deputatul PSD de Iași, Vasile Cîtea.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top