fbpx
Connect with us

Deputatul PSD, Marius OSTAFICIUC: „Aeroporturile românești la un pas de colaps!”

OSTAFICIUC - News Moldova

Iasi

Deputatul PSD, Marius OSTAFICIUC: „Aeroporturile românești la un pas de colaps!”


Deputatul Marius Ostaficiuc susține faptul că aeroporturile românești se află la un pas de colaps

„Indiferent dacă aeroporturile sunt gestionate de către Ministerul Transporturilor sau de consiliile județene, statul trebuie să vină cu soluții pentru a se evita un colaps. Nu mai vorbim aici de întârzieri ale curselor, lucru care a devenit banal, ci de anularea completă a zborurilor, și asta în detrimentul a mii și mii de pasageri.

Lipsa acută de personal din cadrul companiilor va duce la un blocaj și mai mare în sistem, ceea ce poate genera o adevărată problemă. Statul român, reprezentanții aeroporturilor, cei ai companiilor aeriene vor trebuie să se așeze la masa discuțiilor pentru a căuta soluții privind ieșirea din criză.

MARIUS OSTAFICIUC e1657840529360 - News Moldova

Sigur, este o situație care se perpetuează la nivel mondial, semn că lucrurile se îndreaptă într-o direcție nedorită. Însă, cred că este cazul ca toți actorii implicați în acest domeniu să vină cu soluții cât mai rapid pentru a găsi o cale de ieșire din criză.

Cei care au de pierdut nu sunt doar operatorii aerieni, care sigur că își urmăresc profitul. Vorbim aici de zecile sau sutele de mii de pasageri care se trezesc în imposibilitatea de a mai călători, de a-și mai rezolva problemele personale din cauza anulării sau amânării unui zbor.”, a declarat Marius Ostaficiuc.

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria Comunei Miroslava va realiza un centru rezidențial pentru persoanele cu dizabilități și vârstnici în satul Uricani


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top