fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Vasile CÎTEA: „Punem în aplicare o majorare semnificativă a pensiilor și alocațiilor începând cu 1 ianuarie – o creștere de 13,8%”

Deputatul PSD Vasile CÎTEA: „Punem în aplicare o majorare semnificativă a pensiilor și alocațiilor începând cu 1 ianuarie - o creștere de 13,8%” - News Moldova

Iasi

Deputatul PSD Vasile CÎTEA: „Punem în aplicare o majorare semnificativă a pensiilor și alocațiilor începând cu 1 ianuarie – o creștere de 13,8%”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul ieșean Vasile Cîtea a subliniat angajamentul PSD de a sprijini categoriile sociale vulnerabile prin majorarea pensiilor și alocațiilor începând cu 1 ianuarie 2024

„Vești excelente pentru începutul anului 2024!

În conformitate cu angajamentul PSD de a sprijini categoriile sociale vulnerabile, punem în aplicare o majorare semnificativă a pensiilor și alocațiilor începând cu 1 ianuarie – o creștere de 13,8%.

Acest demers nu este doar o expresie a responsabilității noastre față de bătrâni și copii, ci și o dovadă a abilității de a guverna într-un context complex. În ciuda provocărilor economice și a situațiilor de criză, guvernul pe care îl conducem, sub îndrumarea premierului Marcel Ciolacu, a reușit să asigure fondurile necesare pentru a nu doar indexa pensiile și alocațiile, ci și pentru a sprijini creștere veniturilor salariale și a investiițiilor. 

Este important să subliniem recunoașterea acestei performanțe chiar și de către BNR, reflectând traiectoria pozitivă a României sub conducerea noastră. Concentrarea pe investiții, nu doar pe consum, a dus la o creștere economică sustenabilă. 

În 2024 ne așteptăm la o alocare record de 124 de miliarde de lei pentru investiții, reprezentând 7,3% din PIB. Aceasta este o oportunitate de a modela un viitor mai prosper și de a contribui la dezvoltarea durabilă a țării noastre.

Împreună suntem puternici!”, a declarat deputatul PSD Vasile Cîtea.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top