fbpx
Connect with us

Deputatul USR de IAȘI, Filip HĂVÂRNEANU a dat-o pe MANELE! Cine se mai afla în această companie selectă!?

havarneanu si prietenii - News Moldova

Iasi

Deputatul USR de IAȘI, Filip HĂVÂRNEANU a dat-o pe MANELE! Cine se mai afla în această companie selectă!?


Parlamentarul TikTok de la IAȘI – HĂVÂRNEANU ține lecții de politică pe TikTok, iar în timpul liber se distrează pe ritmuri de MANELE

Ieșenii și nu numai, ar trebui să acorde maximă atenție personajelor pe care le trimit în Parlamentul României pentru a-i reprezenta.

Un personaj mai puțin cunosc de către ieșeni este și Filip HĂVÂRNEANU, care la numai 27 de ani ocupă un scaun în Camera Deputaților.

HĂVÂRNEANU este cunoscut presei ieșene ca un apropiat a lui Cosette CHICHIRĂU, președintele USR Iași.

Cum și-a petrecut week-end-ul deputatul de Iași care a uitat pentru ce a fost trimis la BUCUREȘTI?

În seara în care președintele României, Klaus IOHANNIS, anunța relaxarea restricțiilor, deputatul HĂVÂRNEANU a petrecut pe ritmuri de manele acompaniat fiind de alți tineri cunoscuți din România pentru talentul actoricesc și muzical, în apartamentul prietenului său din București, Radu ȚIBULCĂ.

havarneanu bea - News Moldova

Savurând un pahar de vin, HĂVÂRNEANU intona alături de prietenii săi:

”Sunt o forță, sunt o forță, da, da, da
Ca-s Bentley pe drum Versace
Ti-ai dori mașina mea,
Chiar si maica-ta mă place”

Radu ȚIBULCĂ, prințișorul ofițerului DGA IAȘI, THEO ROSE și iubitul acesteia Alex (nepotul lui Nea Marin de la Antena 1), dar și alți tineri, au fost alături de HĂVÂRNEANU

Deoarece distracția nu poate fi făcută de unul singur, HĂVÂRNEANU și-a petrecut week-end-ul alături de prietenul său, Radu ȚIBULCĂ, fiul comisarului DGA IAȘI (Direcția Generală Anticorupție), Cătălin ȚIBULCĂ.

Radu ȚIBULCĂ este cunoscut publicității pentru apariția sa într-un serial de la Kanal D, iar ieșenii îl știu ca băiatul lui tata.
Fiul ofiţerului DGA Cătălin ȚIBULCĂ, Radu, a fost găsit vinovat de denigrarea unui coleg de breaslă de-al tatălui după ce l-a ironizat pe Facebook şi l-a bombardat cu plângeri.

Agentul Marius COJAN ar trebui să primească daune morale de 4.000 de lei de la Radu ȚIBULCĂ.

Conflictul dintre cei doi e vechi, tocmai din 2015, şi are în spate un eveniment rutier. La acel moment, până şi Cătălin ȚIBULCĂ s-ar fi implicat şi ar fi formulat plângere la IPJ împotriva colegului său.

Redăm mai jos declarația lui ȚIBULCĂ JR. făcută împotriva polițistului Marius COJAN la acea vreme:radu tibulca 12 crop 1605088479 - News Moldova

”Mă bucur de ultimele zile de libertate. Acum mi-a dat tata milionul de euro (de când a apărut în ziar nu mai putea sa îl ţină ascuns). Sper să mă vizitaţi la puşcărie, să îmi aduceţi şi pastilele (ca şi acolo se face sex) şi sa nu îl uitaţi pe prietenul vostru.

Eu voi fi acolo în numele dreptăţii, pentru ca am hărţuit un biet poliţist care în loc sa facă patrule prin Copou, unde a murit o adolescentă sugrumată fiind, s-a gândit sa se joace de-a rutiera pentru că aşa îl rugaseră băieţii buni cărora tata le-a stat în cale când doreau sa tragă adevăratele tunuri’, a scris Radu ȚIBULCĂ pe contul său de Facebook.

ȚIBULCĂ JR.: “Ţi-l dau pe tata la telefon. E comisar la DGA”

Reamintim că ȚIBULCĂ JR. a fost oprit de Marius COJAN în trafic în anul 2015!

Ca orice tânăr care are spatele asigurat în zilele noastre de către părinții ajunși în funcții de responsabilitate ale statului român, ȚIBULCĂ JR. s-a apărat cum a știut mai bine.

Potrivit 7IAȘI.ro, după ce l-a oprit, polițistul i-a cerut documentele, iar Radu ȚIBULCĂ a spus că nu are asupra sa certificatul de înmatriculare. De asemenea, polițistul a constatat că Radu ȚIBULCĂ i-a prezentat o poliță RCA expirată, un far al mașinii nu se aprindea, iar șoferul nu avea semnele de începător, deși era cazul să le poarte.

La momentul respectiv, Radu ȚIBULCĂ avea 19 ani.

Polițistul Marius COJAN a verificat în sistem și a constatat că mașina avea poliță RCA, dar că Radu ȚIBULCĂ nu avea asupra sa polița valabilă, ci doar una expirată.

În consecință, polițistul Marius COJAN l-a amendat pe Radu ȚIBULCĂ cu 6 puncte penalizare și 420 lei amenda, pentru ca nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare.

La acel moment, ȚIBULCĂ a declarat: “Ţi-l dau pe tata la telefon. E comisar la DGA”.

RELAȚIA IDEALA: ȚIBULCĂ JR. vrea primăria Iasi în 2028, HĂVÂRNEANU iși dorește ani mulți în PARLAMENT

Relația de prietenie dintre ȚIBULCĂ JR. și HĂVÂRNEANU este una relativ nouă! Cei doi nefiind văzuți în aceleași grupuri pe vremea când erau în IAȘI.

Ajunși la București, situația s-a schimbat! HĂVÂRNEANU plimbă aerul pe holul de la Parlament, iar ȚIBULCĂ JR. acordă interviuri în care declară că va candida în 2028 la primăria municipiului Iași, unde este convins că va câștiga.

”Consider, și am și declarat, că voi fi la un moment dat primar al municipiului Iași, în anul 2028, peste opt ani. Voi candida și voi și câștiga. Dacă simt că nu voi câștiga, nu voi candida, dar sunt mici șansele să se întâmple acest lucru, să nu am șanse. Dar mi-am făcut un plan bine pus la punct din acest punct de vedere, pentru atingerea acestui scop”, a declarat ȚIBULCĂ.

Deci, ne putem aștepta în viitorul apropiat, ca în partidului ”Fără penali în funcții publice” să apară și acest TIBULCĂ și să candideze după cum el însuși declară, la primărie în 2028, iar principalul parlamentar care îl va învăța cum este cu lipitul de afișe, va fi însuși HĂVÂRNEANU.

HĂVÂRNEANU și-a asociat imaginea și de cântăreața THEO ROSE și iubitul acesteia

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din România la momentul de față! Fiecare melodie pe care artista o lansează ajunge rapid în trending-ul din România.

Acesta este cuplată de mai bine de cinci ani cu Alex, nepotul lui Nea Marin de la Antena 1.

theo rose - News Moldova

Asocierea imaginii lui HĂVÂRNEANU cu cei doi nu este greșită, dar având în vedere cât de vizibili sunt cei doi tineri, tindem să credem că deputatul de Iași își dorește ceva mai multă imagine și pe rețele sociale.

HĂVÂRNEANU dă lecții de politică pe TikTok și arată cât de scumpă este mâncarea la cantină

HĂVÂRNEANU este numit de mulți colegi parlamentari ”Băiatul cu TikTok-ul”!

HĂVÂRNEANU le arată urmăritorilor de pe TikTok imagini din Parlament, dar le vorbește și despre procesul legislativ. Recent, le-a dezvăluit celor care îl urmăresc cât a plătit pentru o masă la cantină din Camera Deputaților.

“Haideți să va arătăm unde se mănâncă la Camera Deputaților. Aici sunt felurile de mâncare. Vedeți, cartofifilip havarneanu 2 - News Moldova prăjiți, 5 lei, sote spanac 10 lei, mămăliguță 2,8 lei. Și sunt destul de puține. După e că la împinge tavă, venim, ne alegem o salată.

Aici plătim, putem să luăm un suc sau o apă și după venim aici să mâncăm. Și uitați, de exemplu, am luat aici ceva mexican, cu castraveți, o supă, astea au fost 47 de lei. Deci destul de scumpuț, nu așa cum spune toată lumea că e gratis”.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top