fbpx
Connect with us

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ - News Moldova

Iasi

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ales în 2020 în circumscripția electorală nr.24 IAŞI pentru al doilea mandat în Camera Deputaților, Vasile Cîtea reprezintă cu succes interesele Iașului și ale Moldovei în Parlament

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ - News Moldova

Este vicepreședintele comisiei pentru tineret și sport și face parte din comisiile pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă și pentru mediu şi echilibru ecologic. De asemenea, politicianul ieșean este și președintele Federației Române de Box încă din anul 2016, fiind reales pentru un nou mandat în anul 2020, în urma rezultatelor semnifi cative în efortul de redresare a acestei ramuri sportive.

Forumul Economic Regional Moldova 2024 | “Planificare și Cooperare pe obiectivul strategic: Moldova 2030”

În permanent contact cu problemele județului pe care îl reprezintă, s-a remarcat de-a lungul anilor prin multiple inițiative legislative care, deseori, s-au concretizat în aplicarea unor noi prevederi în legislația românească, dar și prin întrebări și interpelări ce vizează locuitorii Iașului.

Astfel, prin activitatea sa în Parlament, reușește să atingă subiecte importante pentru ieșeni, precum cele legate de infrastructură, de oportunități pentru tineret, fenomene sociale și dezvoltare rurală.

Fost sportiv, Vasile Cîtea a acumulat de-a lungul anilor multe bătălii, iar în urma acestora a învățat că disciplina, corectitudinea și consistența sunt valori cu care trebuie să abordezi tot ce se întâmplă în activitatea de parlamentar. Așadar, a pus pe primul loc interesele oamenilor care i-au oferit votul de încredere, și nu alte lucruri. Analizând activitatea dumnealui în Parlament, putem observa cu ușurință direcția tranșantă, directă, îndreptată spre fapte, cu care abordează subiectele de interes ale ieșenilor.

Ion ȘTEFANOVICI, Președinte C.A.P.D.R: “Tot ce sunt, datorez Moldovei!”

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ - News MoldovaAcțiunile deputatului construiesc un interes sporit pentru dezvoltarea tineretului din România, contribuind decisiv la multe inițiative menite să ofere oportunități de dezvoltare, proiecte europene, măsuri legislative favorabile și sprijin permanent pentru acest sector de vârstă. Totodată, Vasile Cîtea nu își neglijează cea mai mare pasiune a sa, sportul și luptă pentru susținerea atleților români, antrenorilor, devenind și un militant al construirii bazelor sportive moderne, terenurilor de antrenament și susține facilitarea sistemului de creștere a tinerilor sportivi ai României.

Moldova Invest în dialog cu Ambasadorul Chinei în România, E.S. Han Chunlin – invitatul special al Forumului Economic Regional Moldova, 2024

Pe lângă preocupările sale pentru sport și comunitate, Vasile Cîtea acordă o atenție deosebită și protecției mediului și echilibrului ecologic. În calitate de membru în comisia pentru mediu și echilibru ecologic, el se implică în elaborarea și promovarea legislației care vizează protecția mediului înconjurător și utilizarea sustenabilă a resurselor naturale. Astfel, prin activitatea sa parlamentară și implicarea în diverse proiecte și inițiative, Vasilea Cîtea demonstrează un angajament ferm față de crearea unui mediu în care sănătatea și bunăstarea cetățenilor să fie prioritare.

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ - News MoldovaMembru cu experiență în politica românească, deputatul Vasile Cîtea este un politician cu progres liniar, adept al aceleiași ideologii politice de foarte mulți ani, care a trecut peste toate etapele de dezvoltare politică. Astfel, reprezintă un membru cu experiență la nivelul organizației PSD Iași, iar la nivel național a căpătat statutul unui politician onest, dedicat activității pe care o desfășoară și al unui om sincer cu electoratul pe care îl reprezintă.

Deputatul Vasile Cîtea se implică activ în dinamica parlamentară, adresând o gamă vastă de întrebări și interpelări ce acoperă o plajă largă de teme. Cu o abordare exhaustivă, el aduce în atenția Parlamentului, Executivului, și a opiniei publice subiecte diverse, de la politica internă și externă, probleme legate de sistemul de sănătate și cel social, Diaspora, taxe și poluare, până la fenomene tehnologice moderne, parteneriate strategice cu alte țări, sport și infrastructură rutieră.

Moldova Invest în dialog cu E.S. Stefan Tomašević, Ambasadorul Serbiei în România

Prin activitatea sa, deputatul Cîtea demonstrează o înțelegere profundă a diverselor aspecte care afectează țara noastră și se angajează în promovarea soluțiilor și inițiativelor menite să aducă beneficii comunității. De cele mai multe ori, abordarea unor astfel de teme poate sta la baza inițierii unor legi noi, dezbaterii unor politici publice eficiente și este un mecanism propice de informare oficială a cetățenilor cu date exacte oferite de autoritățile competente.

Deputatul Vasile CÎTEA, omul politic care a transpus cu succes principiile nobile ale SPORTULUI în arena PARLAMENTARĂ - News MoldovaDe-a lungul timpului observăm că Vasile Cîtea nu a abuzat de poziția pe care o are pentru a desfășura activitate politică intensivă, ci mai degrabă a preferat să facă exact ceea ce trebuie pentru a reprezenta cu succes fiecare om care l-a încredințat să îl reprezinte în Parlamentul României. Atât pe plan local, cât și pe plan național, a pus pe primul loc buna administrație, lăsând pe poziția secundă tot ceea ce ține de lupta politică. În final, a reușit să găsească echilibrul între politic și administrativ, iar acest lucru a contribuit la consolidarea poziției de reprezentant al oamenilor de-a lungul anilor.

Moldova Invest în dialog cu E.S. Marija Kapitanović, Ambasadorul Croației în România

În concluzie, activitatea deputatului Vasile Cîtea în Parlamentul României evidențiază un angajament puternic față de reprezentarea intereselor Iașului și ale Moldovei, consolidându-și statutul ca un politician dedicat și eficient. Prin inițiative legislative și implicare activă în problemele județului său, a demonstrat o atenție deosebită față de infrastructură, oportunități pentru tineret și protecția mediului înconjurător. Cu o experiență vastă în politica românească și o abordare echilibrată între preocupările administrative și cele politice, Vasile Cîtea s-a impus ca un lider respectat atât la nivel local, cât și național.

Moldova Invest în dialog cu E.S. Déborah Leticia Ojeda VALEDÓN, Ambasadorul Cubei în România

De asemenea, eforturile sale constante în sprijinul sportului și dezvoltării tineretului au adus beneficii semnificative comunității, contribuind la promovarea unor inițiative menite să ofere oportunități și facilități pentru atleți și tineri sportivi. Prin angajamentul său pentru o administrație corectă și transparentă, Vasile Cîtea a câștigat încrederea electoratului și a demonstrat că este un reprezentant al oamenilor, orientat către nevoile și preocupările acestora, mai presus de interesele politice.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top