fbpx
Connect with us

Deschide un studio de videochat în orașul tău! Intră și tu în franciza Heylux!

Deschide un studio de videochat în orașul tău! Intră și tu în franciza Heylux! - News Moldova

Iasi

Deschide un studio de videochat în orașul tău! Intră și tu în franciza Heylux!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Videochatul este un business prezent mai ales în marile orașe. București sau Iași sunt adevărate capitale la nivel mondial în industria asta. Există însă și excepții. Tocmai fiindcă există multă concurență acolo, e o idee bună să explorezi deschiderea unui studio în altă parte

Apar însă provocări semnificative în acest sens, dacă încerci s-o faci pe cont propriu. Domeniul e destul de complicat, cu o mulțime de detalii și secrete pe care nu ai de unde să le știi. Poți să încerci și tu. Dar te costă fiecare eroare pe care o faci. Înveți pe buzunarul tău și nu ai o garanție că o scoți la capăt.

În loc să plătești greșelile și să te chinuiești pe cont propriu, mai bine alegi drumul sigur. Poți ajunge și tu la profiturile mari din videochat intrând în franciza Heylux. Preiei brandul și consultanța noastră pentru a-ți construi un business de succes, după un model verificat.

Deschide un studio de videochat în orașul tău! Intră și tu în franciza Heylux! - News Moldova

De ce e bine să iei o franciză

Pe lângă faptul că eviți posibile greșeli costisitoare, francizarea îți dă toate cunoștințele pentru a deschide un studio profitabil. În primul rând, te sfătuim unde să închiriezi un spațiu în orașul tău pentru a începe treaba. Apoi, îți dăm toate detaliile privind amenajarea sa. Aici lucrurile sunt destul de complexe, pentru că fiecare amănunt contează.

În continuare, îți dăm o structură de personal necesară. Mai exact, îți organizăm departamentele și te ajutăm să angajezi persoanele potrivite în echipa ta. De asemenea, îți transmitem proceduri clare pentru interviurile cu modelele. În paralel, te susținem și pe partea de promovare, sub brandul Heylux, tocmai ca să îți vină cât mai multe modele la interviuri.

Mai departe, primești de la noi un sistem de bonusare pentru modele și recomandări privind platforma de gestionare a plăților. Foarte importantă e și conexiunea cu site-urile cu care vei colabora. Heylux e un studio certificat LiveJasmin, singurul site de videochat premium din lume. Din moment ce intri în franciza noastră, devii și tu partener al site-ului și primești beneficii exclusive pentru modelele tale.

Asta înseamnă extra-promoții, trafic garantat, asistență tehnică preferențială. Sunt avantaje care se traduc în câștiguri suplimentare pentru modele și, implicit, profit mai mare pentru tine. Luate la un loc, toate aceste lucruri te ajută să ai o franciză de succes și să-ți împlinești aspirațiile financiare mai ușor.

Deschide un studio de videochat în orașul tău! Intră și tu în franciza Heylux! - News Moldova

Contează oricând pe Heylux

Ca stil de colaborare, suntem foarte deschiși și onești. Suntem în industria asta de peste 10 ani și ne bucurăm de recunoaștere internațională. Câștigăm premii de prestigiu la evenimentele de profil și avem parteneri de încredere.

Facem lucrurile sistematic, investim timpul, energia și cunoștințele noastre, dar mai ales bunul nostru nume. De aceea, în momentul în care discutăm cu tine, vrem să ne asigurăm că avem în față pe cineva serios și determinat.

Avem nevoie să fim convinși că respecți femeile, ești corect cu banii și te ții de cuvânt. Acestea sunt bazele succesului. Avem deja exemple de reușită în Baia Mare și Suceava, iar lista de orașe cu francize Heylux se extinde în fiecare an.

Dacă ești interesat de tipul acesta de business și poți garanta calitățile amintite, atunci merită să stăm de vorbă. Discutăm despre condițiile francizării, pașii de parcurs și cum funcționează lucrurile.

Mai departe, succesul apare. Când abordăm treaba așa cum se cuvine, contul bancar arată bine. Hai să ne auzim la telefon și să începem de acolo. Suntem siguri că putem stabili un parteneriat profitabil împreună.

 

Contact

Heylux franciză studio videochat

Telefon: 0744337711


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top