Connect with us

Diana CIMPOESU, coordonator UPU/SMURD Iaşi: „La IASI se practica „MEDICINA de DEZASTRU!”

Iasi

Diana CIMPOESU, coordonator UPU/SMURD Iaşi: „La IASI se practica „MEDICINA de DEZASTRU!”

Desi ieri a fost anuntata deschiderea spitalului de la Letcani chiar de catre Raed Arafat, unitatea mobila nu se va deschide nici astazi, intre timp spitalele iesene bat un nou record la numarul de pacienti infectati.

La unitatatea mobila din Letcani s-au constatat deficienţe la avertizoarele de incendii, iar stocatorul de oxigen urma să vină abia azi-noapte.

„Noi, în acest moment, facem medicină de dezastru. Nu trebuie să fie vreun cutremur, vreun cataclism ca să facem medicină de dezastru. Ceea ce este acum aceasta este“, a spus prof.dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU/SMURD Iaşi.

Reamintim ca Spitalul de la Letcani a fost trecut in administrarea MApN, iar din cauza unor deficiențe la avertizoarele de incendiu, deschiderea acestuia fiind amanata pe astazi conform declaratiilor anterioare facute de  directorul DSP Iasi Vasile Cepoi.

In urma analizei pe care am facut-o cu echipa de la MApN am ajuns la concluzia ca deschiderea acestui spital se poate face marti dimineata. Este nevoie de instruirea personalului care vine din diferite unitati medicale. Maine incepe instruirea, se finalizeaza aspectele organizatorice, luni vine si stocatorul de oxigen”, a explicat Vasile Cepoi. Mai multe detalii aici …

VIDEO | Ion STEFANOVICI: „Tenebrele unui SISTEM MAFIOT si a unei CARACATIȚE a coruptiei, SUFOCA actul medical”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top