fbpx
Connect with us

DISTRACȚIE și VOIE BUNĂ în comuna TĂTĂRUȘI! PRIMĂRIA organizează o NOUĂ EDIȚIE a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși

Iasi

DISTRACȚIE și VOIE BUNĂ în comuna TĂTĂRUȘI! PRIMĂRIA organizează o NOUĂ EDIȚIE a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși


Comuna Tătăruși, județul Iași, organizează o nouă ediție a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși, în perioada 19-21 august

Pregătirile sunt în toi pentru cea de a IX-a ediție a Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși.

Vedete de renume au răspuns invitației primarului Costel Iosub pentru a sărbători alături de tătărușeni zilele comunei.

Potrivit primarului Costel Iosub, vor concerta trupa Voltaj, frumoasa artistă Anda Adam, Cornelia și Lupu Rednic, Oana Sârbu, Mischa, Alexandru Brădățan, Oana Tomoiagă sau Andreea Haisan. Nu vor lipsi nici talentele locale cum ar fi Codruța Filip, Cristinel Iordăchioaia, Ansamblul Folcloric „Bucovina Mică” și alții.

„Sâmbătă, pe 20 august, este ziua când vom face deschiderea oficială începând cu orele 10.00, la Centrul Cultural ”Alexandru Vasiliu”. Vom avea o slujbă de Te Deum, apoi este Ziua Valorilor, un eveniment mult așteptat de copii în special, pentru că noi premiem pe cei mai buni dintre cei ami buni, din învățământul tătărușean.

Le vom oferi  diplome, cărți, dulciuri, dar și o excursie gratuită în țară. Vor fi alocuțiuni ale invitaților, cetățeni de onoare ai comunei, dar vom premia și felicita senorii care și-au desfășurat activitatea de-a lungul timpului în instituțiile publice din Tătăruși.După amiază, începând cu orele 17.00, în locul numit La Cruce va începe un concert dedicat acestui eveniment.

Atât sâmbătă, cât și duminică avem invitați artiști locali, cu care noi ne mândrim, și de fiecare dată la toate evenimentele sunt prezenți, într-un parteneriat de promovare a comunei, dar și a lor.

Artiștii locali care vor urca pe scenă sâmbătă și duminică sunt: Cristinel Iordăchioaie, Ionuț Sârbu, Mădălina Avădănei și Andreea Oniceanu care sunt și prezentatoarele evenimentului, Georgiana Roșu, Nicoleta Dogaru, Maria Roșu, Roxana Poiană, Andrea Poiană, Ștefan Todică, Cristina Manea și Ansamblul Folcloric ”Bucovina Mică”.

Artiști de talie națională: Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Alexandru Brădățan, Cornelia și Lupu Rednic, Codruța Filip, Misha,  Oana Sârbu, Anda Adam și formația Voltaj”, a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși. 

News Moldova îți recomandă și ...   Alianța Universităților de Știință și Tehnologie primește noi membri și dezvoltă parteneriate cu mediul economic. Rectorul TUIASI: „Avem imaginea unei alianțe solide și vitale pentru România”

Sărbătoare va începe vineri, 19 august cu diferite activități culturale.

Sâmbătă, 20 august, începând cu ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială la Centrul Cultural Tătăruși unde invitați de seamă vor ține o serie de discursuri

Duminică, ultima zi de sărbătoare, tot de la ora 16.00 vor urca pe scenă restul vedetelor de talie națională.

„Așteptăm tătărușenii de acasă și de pretutindeni să ni se alătura la această frumoasă sărbătoare a comunei noastre.

De asemenea, așteptăm și ceilalți cetățeni din localitățile apropiate să fie alături de noi pentru a ne bucura împreună de „Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși”, a declarat primarul comunei, Costel Iosub.

News Moldova îți recomandă și ...   S-a dat SENTINȚA în dosarul uneia dintre cele mai înghegate rețele de TRAFICANȚI DE ȚIGĂRI. Un basarabean și trei ieșeni, trimiși în JUDECATĂ


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Forumul economic regional

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top