fbpx
Connect with us

Doi tineri din Parincea, Bacău, au fost reținuti de către mascați pentru furt calificat

Doi tineri din Parincea, Bacău, au fost reținuti de către mascați pentru furt calificat - News Moldova

Iasi

Doi tineri din Parincea, Bacău, au fost reținuti de către mascați pentru furt calificat

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Pe data de 26 martie polițiștii din Bacău, în colaborare cu Secția 8 Poliție Rurală Buhoci și luptătorii pentru acțiuni speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat două percheziții la domiciliile a doi tineri de 18 ani din comuna Parincea, suspectați de furt calificat. Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și plasați în Arestul I.P.J. Bacău.

Pr 16 februarie, un tânăr de 19 ani a informat poliția că, în noaptea de 15/16 februarie, în timp ce se afla în municipiul Bacău, a fost victima unui jaf în urma căruia i-au fost sustrase o sumă de bani, un telefon mobil și mai multe documente.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău, au fost identificați doi tineri de 18 ani, ambii din comuna Parincea, ca fiind suspecți în această cauză. La data de 26 martie, au fost efectuate două mandate de percheziție la domiciliile acestora. În urma administrării probatoriului, polițiștii au decis reținerea tinerilor pentru 24 de ore și i-au plasat în Arestul I.P.J. Bacău.

Următorul pas în acest caz va consta în evaluarea necesității dispunerii unei măsuri preventive, în funcție de circumstanțele specifice ale situației. Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău.

Dosarul penal este în curs de desfășurare, fiind investigat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top