fbpx
Connect with us

Dulcinella Braserie, o nouă locație cu dulciuri și bunătăți la Palas Campus

Dulcinella Braserie, o nouă locație cu dulciuri și bunătăți la Palas Campus - News Moldova

Iasi

Dulcinella Braserie, o nouă locație cu dulciuri și bunătăți la Palas Campus


Într-un cadru primitor și prietenos, cu accente moderne, Dulcinella își așteaptă oaspeții în locația inaugurată recent la Palas Campus, situată în zona Sf. Andrei

Noul concept, Dulcinella Braserie, este o destinație în sine atât pentru iubitorii de dulciuri, cât și pentru cei care aleg să savureze, la micul dejun sau la prânz, produsele de patiserie și sandwich-urile gustoase preparate din ingrediente proaspete.

Dulcinella Braserie, o nouă locație cu dulciuri și bunătăți la Palas Campus - News Moldova

Dacă vii la Palas Campus, este foarte probabil ca aroma îmbietoare și dulce să-ți poarte pașii la Dulcinella Braserie, un motiv numai bun să te încarci cu energie pentru întreaga zi. Noua braserie este acum nu doar locul în care petreci timp în compania bunătăților tradiționale, a deserturilor versatile însoțite de o varietate de glazuri, ci, mai întâi de toate, locul care îți aduce emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci.

În cei peste 18 ani de activitate, Dulcinella a creat o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și ciocolaterie – tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și preparate din ingrediente de înaltă calitate. Clienții pot savura peste 70 de produse pregătite zilnic chiar în laboratorul braseriei: torturi, prăjituri, biscuiţi şi, nu în ultimul rând, plăcinta tradiţională moldovenească coaptă la tigaie. Repertoriul culinar mai include sandwich-uri umplute din abundență cu preparate savuroase, plăcinte calde, fresh-uri și smoothie-uri pregătite de cei mai apreciați specialiști ai artei culinare.

Dulcinella Braserie, o nouă locație cu dulciuri și bunătăți la Palas Campus - News Moldova

,,Am deschis Brasseria Dulcinella la Palas Campus din Iași din dorința de a fi mai aproape de generația tânără. Ne-am gândit să transformăm locația noastră într-un spațiu unde au loc cele mai interesante evenimente de weekend; de la seri cu degustare de vinuri, seri vibrante tematice, jocuri intelectuale și până la evenimente speciale pentru copii”, a declarat Tudor- Victor Stănescu, administrator Dulcinella.

Povestea Dulcinella a luat naştere în anul 2005, la Chişinău. Dulcinella a lărgit granițele businessului său și a deschis, până în prezent, 21 de locații în România și două laboratoare în Târgu-Neamț și Piatra-Neamț.

Mai mult decât atât, braseria din Palas Campus oferă în această lună promoții speciale, iar tu ai încă un motiv în plus să te bucuri de bunătățile oferite de Dulcinella!

Dulcinella Braserie, o nouă locație cu dulciuri și bunătăți la Palas Campus - News Moldova

Despre Palas Campus

Palas Campus este cea mai mare clădire office din România (54.000 mp birouri), în care sunt integrate sediile a 13 companii din domeniile IT & Automotive, în care lucrează peste 5.000 de angajați. Inaugurat în aprilie 2023 și conceput ca o continuare a ansamblului Palas Iași, Palas Campus este un proiect mixed-use care include și facilități și servicii accesibile tuturor, precum: sală de fitness, centre medicale, restaurante, cafenele și braserie, servicii de înfrumusețare și, în curând, un supermarket. La toate acestea se adaugă spații verzi, piațetă interioară și terase în aer liber, care completeză oferta de relaxare, disponibilă atât angajaților, cât și publicului larg.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top