fbpx
Connect with us

Episoadele de VIOLENȚĂ DOMESTICĂ din familia Primarului de IASI, Mihai CHIRICA

Episoadele de VIOLENȚĂ DOMESTICĂ din familia Primarului de IASI, Mihai CHIRICA - News Moldova

Iasi

Episoadele de VIOLENȚĂ DOMESTICĂ din familia Primarului de IASI, Mihai CHIRICA

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Mihai Chirica este acuzat de fosta soție, Ana Maria Fodoreanu, de acte repetate de violență fizică și verbală. Cu toate acestea, Primarul Iașului nu se sfiește să adune capital de imagine pozând în familist

Primarul Mihai Chirica este acuzat direct de una dintre fostele sale soții de violență fizică. „M-a bătut, m-a dat cu capul de pereți până mi-a crăpat capul. Am și acum semn, că-s cusută la cap”, a declarat Ana Maria Fodoreanu, cea de-a doua soție a lui Chirica. Ea a vorbit despre aceste agresiuni atât în 2014, cât și în 2024. Într-o înregistrare din 2015 realizată de DNA, Chirica a insultat-o repetat, folosind cuvinte precum „proasta dracului”, „vaco”, „proasto”, și „dracu’ să te ia”.

Subiectul violenței asupra Anei Maria Fodoreanu a fost adus în discuție și de Denise Rifai de la Kanal D în emisiunea sa din 2022. Chirica a negat acuzațiile atunci, însă în mod neconvingător.

Deși Mihai Chirica se promovează ca un bun familist, acuzațiile împotriva sa sunt extrem de grave: și-a lovit sistematic soția. În emisiunea cu Denise Rifai, Chirica a afirmat că nu și-a bătut soția, dar declarația sa a fost puțin credibilă.

Ana Maria Fodoreanu a povestit într-o înregistrare audio din 2014: „Și-atunci când i-am zis «ești băut», a înnebunit. Fetele dormeau în cameră, m-am trezit la spital după două săptămâni. Nu știam unde sunt și ce s-a întâmplat. Mama mi-a spus că Thea, fiica cea mare, s-a trezit noaptea să meargă la toaletă și m-a găsit căzută pe hol, plină de sânge. A sunat-o pe mama și i-a spus: «bunica, vino, că-ți deschid ușa, tati nu e și mama e plină de sânge, jos». Mama a venit cu Viorel Cozma, au chemat Salvarea și m-am trezit după două săptămâni la spital, la Neurochirurgie. M-a bătut, m-a dat cu capul de pereți până mi-a crăpat capul. Am și acum semn, că-s cusută la cap”.

Este pentru prima dată când declarațiile Anei Maria Fodoreanu, înregistrate cu vocea și cuvintele ei, devin publice. Ea a menționat că episodul povestit nu a fost unul singular, ci au existat mai multe momente de violență în timpul mariajului.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top