fbpx
Connect with us

Fii parte din viitorul sustenabil! Vino la Palas, reciclează și câștigă premii!

02 - News Moldova

Iasi

Fii parte din viitorul sustenabil! Vino la Palas, reciclează și câștigă premii!


Angajamentul față de mediu este o valoare de care trebuie să țină cont fiecare dintre noi, iar viitorul de mâine se construiește cu inițiativele pe care le luăm astăzi. De aceea, Palas te invită să fac parte din ,,Make the future happen”, campania care te încurajează să înlocuiești rechizitele vechi cu unele noi și să contribui la un viitor sustenabil

A mai trecut o vară, școala va începe curând, iar ghiozdanele se vor umple cu rechizite și tot ce mai e necesar pentru un nou an.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile Cîtea: „În județul Iași, banii publici încă se atribuie cu dedicație!”

Pentru a-l doilea an consecutiv, ansamblul Palas te provoacă să reciclezi cărțile și caietele vechi și să le schimbi în premii.

Până pe 20 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00-20:00, vino la Centrul de Sustenabilitate amenajat în zona rondului de lângă Palatul Culturii, reciclează minimum 8 kg de materiale din hârtie, iar gestul tău responsabil îți aduce pe loc unul dintre voucherele oferite în food court, de Mado, Rijal’s, :yumm, Mr. Pott sau Bruno.

Mai trebuie să știi că vei intra automat în tragerea la sorți pentru accesoriile oferite de magazinul multibrand Fashiondrop.

News Moldova îți recomandă și ...   Verdictul specialiștilor privind procesul de reastaurare al Bojdeucii lui Creangă: "Lucrările au fost realizate cu materiale autentice din epocă, evitând utilizarea unor elemente contemporane străine contextului istoric"

Pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul campaniei aici.

Cheamă-ți prietenii la punctul de întâlnire „Slam dunk the paper junk”, de lângă restaurantul McDonald`s, și transformă reciclarea într-o activitate distractivă!

Înscrie cel puțin o aruncare la coș din trei încercări, cu hârtie folosită, la coșul de baschet sau la poarta de fotbal și poți primi un premiu.

01 - News Moldova

Campania ,,Make the future happen” continuă demersul inițiat de Palas în colaborare cu Recycle, ediția de anul trecut adunând peste 10 tone de hârtie, care au fost reciclate, iar o parte au fost transformate în decoraţiuni de Crăciun.

News Moldova îți recomandă și ...   Un agent de poliție, un psiholog și un cetățean canadian din Iași, printre cei 28 de indivizi reținuți în ancheta privind comercializarea de dispozitive de vapat și produse „edibles”

După ce ați bifat rechizitele de pe listă, la Târgul Excelsior din Atrium, magazinele din Palas Mall vă așteaptă cu propuneri pentru ținutele de școală.

Confortabile, în trend, potrivite pentru vremea răcoroasă, dar și practice și ușor de întreținut, piesele vestimentare statement pentru tineri sunt acum în noile colecții pe care brandurile le expun.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top