fbpx
Connect with us

Flux de VACINARE cu serul Pfizer/BioNTech la Centrul USAMV Iași, fără PROGRAMARE

Flux de VACINARE cu serul Pfizer/BioNTech la Centrul USAMV Iași, fără PROGRAMARE - News Moldova

Iasi

Flux de VACINARE cu serul Pfizer/BioNTech la Centrul USAMV Iași, fără PROGRAMARE


Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) anunță atât publicul mediului academic universitar, dar și pe ceilalți ieșeni că a deschis încă un flux de vaccinare cu serul Pfizer/BioNTech, destinat persoanelor care doresc vaccinare împotriva COVID-19 fără programare.

Toate persoanele cu vârsta peste 16 ani care doresc să se vaccineze sunt invitate să se prezinte la Centrul de vaccinare cu cartea de identitate sau pașaport, inclusiv sâmbăta și duminica, programul fiind cuprins între 8.00 – 19.30. Mai precizăm faptul că la Centrul de vaccinare de la USAMV Iași funcționează și fluxul cu AstraZeneca.

Reamintim că Centrul de vaccinare a devenit operațional din februarie 2021, unde  lucrează o echipă profesionistă care a organizat spațiile puse la dispoziție de Universitate, pentru imunizarea  propriu-zisă și supravegherea post-vaccinare.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top