fbpx
Connect with us

Garden Fest by USV Iași – totul pentru grădina

garden-fest-by-usv-iasi-–-totul-pentru-gradina

Iasi

Garden Fest by USV Iași – totul pentru grădina

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


WEB afis GARDEN FEST 2024 primaria su consiliul jud - Moldova Invest

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV) își unește forțele cu sectorul antreprenorial pentru a organiza o manifestare de excepție, menită să celebreze și să promoveze profesiile de peisagist și horticultor în inima comunității ieșene.

Astfel, în weekendul 27-28 aprilie 2024, de la ora 10:00 la 18:00, pe Stadionul USV Iași, va avea loc Garden Fest by USV Iași, eveniment la care pot participa toți ieșenii interesați, pentru a fi parte a unei experiențe unice.

„Garden Fest by USV Iași” va fi un punct de întâlnire pentru antreprenori, specialiști, studenți și toți cei pasionați de mediul înconjurător, de horticultură și peisagistică, prin intermediul acestui eveniment dorindu-se consolidarea legăturilor între comunitatea academică și profesioniștii din domeniu. „Prin organizarea acestui eveniment ne dorim să atragem atenția asupra rolului vital pe care Universitatea și absolvenții săi îl joacă în societate. De asemenea, încurajăm participarea activă a comunității care va putea să se bucure de frumusețea și diversitatea plantelor care pot transforma orice spațiu într-un colț de paradis. Vă așteptăm să vă inspirați și să aducem natura mai aproape de voi, prin cele mai creative și eficiente soluții peisagistice


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top