fbpx
Connect with us

Hală de 30 hectare ridicată în polul industrial de la MIROSLAVA

hala-de-30-hectare-ridicata-in-polul-industrial-de-la-miroslava

Iasi

Hală de 30 hectare ridicată în polul industrial de la MIROSLAVA

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Hală de 30 hectare ridicată în polul industrial de la MIROSLAVA - News Moldova

Polul industrial și logistic de la Miroslava experimentează o extindere semnificativă, pe măsură ce zona se dezvoltă urbanistic

Investitorii au achiziționat terenuri în apropierea parcurilor industriale existente și au început construcția de facilități, inclusiv unități de producție. Unul dintre investitori, Synergy, deține un teren de 13,6 hectare în vestul Parcului Industrial I, unde intenționează să construiască un centru logistic în două etape.

Proiectul final va consta într-un complex care va include facilități de producție și producție ușoară, depozitare și spații administrative, cu o suprafață construită de peste 60.000 de metri pătrați. În faza inițială, Synergy intenționează să obțină aprobarea pentru construirea unei hale cu o suprafață de 30.000 de metri pătrați. Investitorii au experiență în dezvoltarea de proiecte similare în țări precum Germania, Polonia și Turcia.

Clădirea propusă va avea funcționalitate industrială, servind drept hală de depozitare pentru mărfuri generale (non-alimentare), cu înălțimea de depozitare adecvată. De asemenea, va include și spații de birouri și administrative, integrate în structura generală a clădirii, posibil pe etaje parțiale sau prin diviziuni înălțimetrice în interior.

Construcția va fi reali


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top