fbpx
Connect with us

IMPORTANT! Rețeaua de APĂ și CANALIZARE va fi extinsă în localitățile ieșene Miroslava, Balciu, Valea Adâncă, Horpaz

Iasi

IMPORTANT! Rețeaua de APĂ și CANALIZARE va fi extinsă în localitățile ieșene Miroslava, Balciu, Valea Adâncă, Horpaz


Contractul de lucrări pentru extinderea sistemului de apă și canalizare în Zona Metropolitană a municipiului Iași – zona Sud – Lot 2 din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași, în perioada 2014 -2020”, derulat de APAVITAL S.A. în calitate de Beneficiar, a fost semnat

„Antreprenorul care va executa lucrările este CASREP S.R.L. din Iași. Acesta va lucra cu S.C. UT4FB CONTROL S.R.L., S.C. REKAINSTAL SHOP S.R.L. şi S.C. FORAJ DACIA MBM S.R.L., ca subcontractori.

În urma finalizării lucrărilor de construcție, populația din localitățile Miroslava, Balciu, Valea Adâncă, Horpaz, va beneficia de o rețea de canalizare modernizată și extinsă pentru a răspunde corespunzător nevoilor acestor comunități.

Valoarea contractului este de 28.430.517,58 lei fără TVA și are o durată de execuție de 20 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de notificare a defectelor/perioada de garanție care este de 60 luni de la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.”, a declarat Dan Niță, primarul Comunei Miroslava.

News Moldova îți recomandă și ...   Control ISU la un important spital din Iași. Ce NEREGULI grave s-au găsit


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top