Connect with us

„Împreună donăm viață!”, iar UNITED BUSINESS CENTER și ansamblul PALAS te premiază

Iasi

„Împreună donăm viață!”, iar UNITED BUSINESS CENTER și ansamblul PALAS te premiază

Chiar dacă ultima perioadă a impus distanţarea fizică, oamenii pot fi solidari şi responsabili, iar United Business Center și ansamblul Palas creează cadrul în care această responsabilitate socială poate fi manifestată la nivel individual. Astfel, o nouă campanie „Împreună donăm viață!”, realizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași, are loc pe 27 ianurie 2022 la Palas și toți cei care doresc să participe își pot rezerva un loc în apliația BlooDoChallenge. În semn de apreciere, donatorii pot primi în urma unei tombole, pe lângă beneficiile obișnuite, și vouchere la magazinele din Palas.

În general, cererea de sânge a spitalelor în România este dublă față de ceea ce pot oferi centrele de transfuzii, astfel că United Business Center (UBC) și ansamblul Palas organizează cea de a VII-a ediție a campaniei „Împreună donăm viață!”. Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS) Iași așteaptă joi, 27 ianuarie 2022, în intervalul orar 09.00 – 16.00, sprijinirea campaniei de donare a celui mai important țesut viu. Centrul de de tip pop-up va fi amenajat în zona Omniclean din Palas, iar recoltarea va fi realizată de către specialiști ai CRTS.

La o singură donare,fiecare om poate salva mai multe vieți, dar pe lângă asta, se poate obține o stare fizică mai bună, reducerea riscului apariției mai multor boli grave, creșterea imunității, dar și îmbunătățirea și rezistența organismului la șocuri.

Persoanele care decid să doneze sânge trebuie să își instaleze pe telefon aplicația BlooDoChallenge, să aleagă intervalul de timp dorit, care va oferi prioritate la donare, însă recomandarea este prezentarea cu 15 minute mai devreme decât s-a planificat în aplicație. După donare, fiecare va primi un cod unic QR, prin scanarea căruia se intră direct într-o tombolă. Extragerea va avea loc pe 28 ianuarie, iar prin tragere la sorți, prin intermediul unui site specializat, se pot câștiga vouchere la magazinele din Palas. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Palas.

Pentru a afla dacă sunteți eligibil, puteți consulta lista criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească o persoană ce donează sânge pe pagina de Facebook United Business Center Iași sau pe site-ul Palas.

 

 

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top