fbpx
Connect with us

Incident GRAV, petrecut într-un liceu ieșean: elev, AGRESAT de părintele unei colege

- News Moldova

Iasi

Incident GRAV, petrecut într-un liceu ieșean: elev, AGRESAT de părintele unei colege


Incident grav, muşamalizat într-un liceu din Iaşi: un elev susţine că ar fi fost agresat de tatăl unei colege. În urma cercetărilor, procurorii au dispus renunţarea la urmărirea penală în ceea ce îl priveşte pe tatăl agresor. Acesta, în schimb, susține că elevul ar fi început conflictul

„Instanţa admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală, privind pe suspectul Victor Laurenţiu Olăeru, persoana vătămată A.A. şi reprezentantul legal al persoanei vătămate L.D.A. Confirmă ordonanţa din data de 14 noiembrie 2022, de renunţare la urmărire penală cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Definitivă”, au precizat recent magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani.

Incident musamalizat?

Potrivit Ziarul de Iași, pe data de 16 noiembrie 2022 a început procesul, iar printr-o adresă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, datată 14 noiembrie 2022, a fost transmisă ordonanţa de renunţare la urmărirea penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, urmând să se confirme soluţia. În data de 27 noiembrie 2019, s-a decis începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

„Pe 27 noiembrie 2019, în jurul orei 12:00, numitul a intrat în incinta Liceului N., unde l-a lovit pe elevul minor, l-a amenințat cu acte de violenţă şi i-a distrus telefonul mobil marca LG de culoare neagră. Prin ordonanța din data de 20 decembrie 2019, organele de cercetare penală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de numitul, pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, amenințare şi distrugere”, au subliniat magistraţii ieşeni.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top