Connect with us

Gabriel GACHI: „Publicului nu trebuie sa ii spui lucruri NEPLACUTE, nu trebuie sa ii spui ADEVARUL. Lasa-l in pace si el te va VOTA”

Iasi

Gabriel GACHI: „Publicului nu trebuie sa ii spui lucruri NEPLACUTE, nu trebuie sa ii spui ADEVARUL. Lasa-l in pace si el te va VOTA”

O analiza a actualei situatii  politice si economice din Romania a fost facuta in emisiunea Moldova in Direct, gazduita de catre News Moldova, a carui invitat a fost jurnalistul Gabriel Gachi.

  „Avem niste lideri care vin la serviciu si nu se se ocupa cu nimic. Avem un colaps medical , un colaps politic si vom avea si un colaps economic

Jurnalistul este de parere administratia locala cat si administratia centrala  si nu numai, functioneaza pe principiul unor ordine primite, unui tip de scenariu sau indrumar bine organizat care sa le confere un soi de siguranta a locului public sau politc pe care liderii nostri il ocupa.

Ordinul este: nu fa nimic, nu deranja pe  niemeni, vorbeste incontinuu despre lucruri care nu le intelege nimeni, fa seminarii , conferinte dati-va intre voi medalii si  creati tot felul de evenimente publice, anunati proiecte. Toti anunta periodic la 3 -4 luni un proiect urias despre care nu se mai aude mai apoi nimic. Avem nenumarate exemple.”

Interesanta parerea jurnalistului iesean, conform caruia  comportamentul partide  pe scena politica este raportat in functie de  studiile sociologice, de marketingul politic facute la nivel de natiune .

Studiile sociologice pe care ei le fac si care le influenteaza in mod substantial comportamentul politic, le arata ca populatiei nu trebuie sa ii oferi perspective prea complicate, proiecte extrem de dificile, socuri , reforme …”

Publicul trebuie lasat in pace si el te va vota, asa nu risti sa te prabusesti. Publicului nu trebuie sa ii spui lucruri neplacute, nu trebuie sa ii spui adevarul 

„Toate aceste studii nu fac decat sa hraneasca acest establishment de pe o zi pe alta, cum se intampla in acest moment cu PNL. Dar nu este o problema pentru ca ei au un nucelu de 60 % din corpul  reprezenantilor politici, care oricum isi conserva locul in parlament, isi conserva pozitiile la nivel de influenta in teritoriu „, este de parere jurnalistul Gabriel Gachi

Va invitam sa urmariti integral analiza  extrem de interesanta, realizata de catre Ion Stefanovici, redactor-sef News Moldova si jurnalistul Gabriel Gachi .

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top