fbpx
Connect with us

Ipoteză șocantă în cazul cuplului din Iași descoperit fără suflare la malul mării

40 - News Moldova

Iasi

Ipoteză șocantă în cazul cuplului din Iași descoperit fără suflare la malul mării


Întorsătură de situație în cazul cuplului din Iași descoperit fără suflare la malul mării. Potrivit polițiștilor, bărbatul, identificat ca Viorel Burduhosu, pare să-și fi ucis soția, Violeta Burduhosu, și apoi să fi recurs la sinucidere

Cazul a lăsat comunitatea locală și familia în șoc, iar anchetatorii încearcă să dezvăluie motivul care a stat la baza acestei tragedii înfiorătoare.

Cei doi soți au fost cazați la o pensiune din Gura Portiței, situată la aproximativ 50 de kilometri de Tulcea. Ei urmau să părăsească pensiunea duminică la prânz, însă atunci când personalul de la recepție a constatat că nu și-au eliberat camera, au început să se îngrijoreze și au mers să verifice situația. Cu toate că camera era goală, bagajele celor doi erau încă acolo.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiție de peste 21 de milioane de lei la Spitalul „Dr. C. I. Parhon”, prin PNRR - MOLDOVA INVEST

Luni dimineață, un bărbat a fost găsit decedat pe plajă, purtând doar lenjerie intimă și șosete. Ulterior, s-a constatat că acesta era Viorel Burduhosu, unul dintre cei doi soți. Autoritățile au început căutările și au descoperit cadavrul Violetei Burduhosu la aproximativ 2 kilometri distanță, cu răni de înjunghiere în zona gâtului. După investigații amănunțite, anchetatorii au presupus că Viorel a planificat să își ucidă soția și a acționat în consecință.

Se pare că bărbatul a luat cu el un cuțit și și-a atras soția într-o plimbare. La un moment dat, într-un loc izolat, el a atacat-o pe femeie cu cuțitul, dând naștere unei lupte între cei doi. Dovezile găsite pe cadavrele lor sugerează o confruntare disperată, însă cu câteva lovituri decisive în zona gâtului, Violeta a fost în cele din urmă ucisă.

Sfârșit tragic la malul mării pentru doi soți din Iași! Ea a fost găsită cu gâtul tăiat, iar el înecat în Dunăre!

Una dintre ipotezele pe care anchetatorii le au în vedere este că Viorel ar fi intenționat să își ucidă soția și apoi să comită sinucidere, fapt susținut și de circumstanțele descoperite în urma investigației. Cuțitul folosit în atac nu a fost găsit încă și este în continuare căutat de către autorități.

News Moldova îți recomandă și ...   Copoul va fi reglementat urbanistic în mod separat. Proiectul este împărțit în două loturi: Copou Nord și Copou Sud

Cei doi soți aveau în jur de 45 de ani și erau părinți a trei fete. Vecinii și prietenii lor sunt profund afectați de tragicul eveniment. Cu toate că nu existau semne vizibile ale unor conflicte majore în cuplu, se pare că aceștia avuseseră certuri pe parcursul timpului.

O comunitate întreagă este zguduită de această tragedie, iar prietenii și cunoscuții cuplului nu își pot explica cum s-a ajuns în această situație extremă. Cu toate că trecutul lor părea normal și împlinit, această dramă tulbură profund pe toți cei care i-au cunoscut și a lăsat multe întrebări fără răspuns.

News Moldova îți recomandă și ...   A fost inaugurat primul Aqua Park din județul Iași


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top