Connect with us

La Preziosa, ești frumoasă în fiecare zi

Iasi

La Preziosa, ești frumoasă în fiecare zi

Care e primul lucru care îți vine în minte când spui “videochat Iași”? Bani, așa este? Normal că bani, pentru că din jobul ăsta e adevărat că poți să câștigi foarte bine. Îți confirm că așa este. Multe modele încasează sume la care acum doar visezi.

Videochatul în Iași poate însemna însă mult mai multe pentru tine. Știu asta pentru că sunt direct implicată. Mă numesc Claudia și mă ocup de partea de PR la Preziosa, cel mai căutat studio de videochat din Iași.

Lucrez în fiecare zi cu zeci de modele și știu ce vorbesc. Văd și partea financiară a domeniului, dar și celelalte avantaje. Care devin spectaculoase în momentul în care beneficiezi direct de ele. Hai să-ți spun mai multe despre asta! Sunt sigură că o să te intereseze și pe tine.

Imaginea ta e pe primul loc

Studiourile de videochat din Iași cu standarde premium îți oferă mai mult decât bani. De exemplu, la Preziosa, pe lângă independență financiară, îți garantăm un pachet extins de servicii gratuite.

Printre cele mai apreciate e cel de machiaj zilnic. Avem o echipă de 6 colege specialiste în make-up. Care se ocupă de tine înainte de fiecare tură. Pur și simplu te așezi pe scaunul din fața unei oglinzi luminoase și magia se întâmplă.

Ești machiată în funcție de trăsăturile tale. E un serviciu personalizat, pentru a-ți pune în evidență farmecul. În felul ăsta intri online în cea mai bună formă a ta. Ești apreciată mai mult de membri și ai încredere în farmecul tău.

Asta te ajută enorm la încasări. Mai ales că suntem atente și cu celelalte detalii: camera, setările tehnice, calitatea echipamentelor pe care lucrezi. În fiecare moment vei oferi o experiență wow admiratorilor tăi și vei emana o energie pozitivă.

Ăsta e unul dintre secretele succesului la Preziosa. Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Iași, la care ești lăsată să te descurci singură, nouă chiar ne pasă de tine. Te ajutăm să arăți extraordinar, să faci cât mai mulți bani.

La fel e și în privința fotografiilor și filmelor. Înainte de fiecare shooting, colegele noastre se ocupă de machiajul tău. Spre deosebire de make-ul zilnic, de dinaintea turelor, îți oferă un machiaj mai artistic.

Ținem cont de luminile foto, de decorul în care vei filma. Dacă e în studio sau în natură, schimbăm machiajul, ca să obții cel mai bun rezultat posibil. Chiar dacă ești mai puțin familiarizată cu detaliile astea, lasă-le în seama noastră, că știm perfect ce facem.

Încrederea îți aduce succesul în videochat în Iași

Facem toate eforturile astea pentru a-ți da cât mai multă încredere. Atunci când ești sigură pe tine, zâmbești larg și comunici lejer online, succesul apare mai repede. Asta îți accentuează starea de bine și apare un efect pozitiv în lanț.

Crede-mă, așa se întâmplă cu fiecare model de la noi. Multe colege sunt la început, nu au mai fost obișnuite să primească atâta atenție. Dar se obișnuiesc repede. Înțeleg că facem eforturile astea pentru binele lor.

În același timp, îți oferim consultanță și în privința ținutelor. Avem 14 colege la training, cea mai mare din videochat în Iași. Ele îți explică pas cu pas ce merge mai bine online, ce ținută ți se potrivește.

Pur și simplu avem foarte multă experiență și ne pricepem la toate lucrurile astea. Plus că îți economisim și timp. Trainerele de la Preziosa îți pot da comandă de diverse rochii sau lenjerie de pe net. Tu numai le probezi și vezi dacă-ți plac, ca să rămâi concentrată pe comunicarea cu membrii.

În felul ăsta, ești mereu frumoasă. O să vezi că multă lume îți face complimente aici. Și trainerele, și celelalte modele. Asta e atmosfera de la Preziosa și o să-ți placă mult de tot. Totul e să faci primul pas: adică să te angajezi ca model la noi.

Eu te aștept cu mult drag și abia aștept să începem o colaborare de succes împreună. Meriți și tu să faci mulți bani și să arăți extraordinar în fiecare zi. Sună-mă chiar acum și hai să ne vedem la Preziosa.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top