Connect with us

LECȚII de VIAȚĂ! „Atipic Beauty Iasi 2022” by Magda COMAN

Iasi

LECȚII de VIAȚĂ! „Atipic Beauty Iasi 2022” by Magda COMAN

Asociaţia Open Your Heart, în parteneriat cu Primăria Iași, Encourage People și Arcadia vă invită sâmbătă, 6 august, la ora 19, la “Atipic Beauty Iasi 2022 by Magda Coman”

Un eveniment emoţionant aflat la a-33-a ediţie care transmite un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

Noi suntem în al cincilea an consecutiv la Iași. Ne dorim ca acest eveniment să aibă continuitate în fiecare oraș în care ajungem pentru că este un eveniment de conștientizare prin care eu îmi doresc să unesc comunitățile și să schimbăm mentalități. Îmi propun să atrag atenția autorităților asupra necesității accesibilizării orașelor pentru a le crea o viață cât mai independentă persoanelor cu dizabilități care utilizează scaunul rulant.”, a precizat Magda Coman.

Sâmbătă, 6 august, de la ora 19:00, pe scena Atipic Beauty Iasi din Palas Mall Iași, vor urca 13 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, care vor defila alături de personalități locale din Iasi: Alina Elena Nechifor, Daniela Druguș, Ana Maria Donosă, Daniela Coman, Brandușa Bordeianu, Iuliana Anton, Lavinia Maria Grădinaru, Sandra Grădinaru, Nicoleta Hrițcu, Marina Olaru, Ruxandra Bucevschi, Andrada Voicu, Georgiana Gabriela Filimon.

Scopul evenimentului stă în speranța de a schimba ideile preconcepute și de a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.

Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant.

Cu toate astea, acești oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur.

E important să trăim pentru ziua de astăzi și să o facem cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim prin exemplul personal, iar ambiția, puterea și voința pot face imposibilul să devină posibil.

Dora Morhan va fi gazda acestui eveniment de neuitat, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susținute de Emanuel Cîrstea.

Vorbim despre frumusețea care există în noi dincolo de aparențe și despre faptul că există viață și speranță dincolo de accidentele rutiere. Din acest an, partenerul principal, Encourage People, readuce în atenție faptul că lipsa educației rutiere intensive, absența grijii față de semeni conduc către sute și sute de drame.

Avem nevoie de schimbarea mentalităților și implicarea intensivă atât în prevenție prin educație cât și în tot ce înseamnă protecție, acceptare și integrarea persoanelor cărora într-o secundă li s-a schimbat viața” a declarat Cristina Nichita, fondator Encourage People.

Ținutele modelelor și ale personalităților locale care vor urca pe scenă poartă semnătura designerilor: NICHI by Cristina Nichita, Mahnoor the Brand, L’Atelier Couture, Luminița Balazs, Francess by Ştefania Patcaş, Rebeca Cotrău, Torres Cerimonia, D’OR, Valentina CC, Oana Pădure, Nicoleta Negură.

Asociaţia Open Your Heart doreşte să mulţumească tuturor celor care ni s-au alăturat şi fac posibil acest proiect: Primaria Iasi, Encourage People si Arcadia, Acces Kaufland, Figo Pay, Q Estetic, Cafeneaua Piata Unirii, NICHI, OPYA, DENTESS, Unirea Hotel, Royal Print, Sandra Tranding, Star Makeup Academy, Kasta Morelly, Twinkle Star, Wantsome, Jassyro, Nouvelle by Luciana și Parteneri media: Portetica, Videografiasi. Accesul la evenimentul din 6 august, în Palas Mall Iasi, este liber şi se va face începând cu ora 18.

Vă invităm la conferința de presă care va avea loc în data de vineri 5 august, ora 10:30, Hotel Unirea in Sala Cuza.

Vă mulțumim pentru faptul că an de an suntem împreună!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top