Connect with us

Lovitură de TEATRU la POLI IAȘI! Partenerii au început să își anunțe RETRAGEREA 

Iasi

Lovitură de TEATRU la POLI IAȘI! Partenerii au început să își anunțe RETRAGEREA 

Nu trece zi fără ca la Politehnica Iași, ultima clasată din Liga 1, să nu apară noi episoade uluitoare

În urma desființării postului de președinte executiv ocupat de Ciprian PARASCHIV la Politehnica Ieșeană, partenerii au început să își manifeste intenția de retragere.

Astfel, începând de astăzi, firma TARSIN a trimis o informare oficială prin care își anunță retragerea!

Potrivit reprezentanților TARSIN garanția unui parteneriat benefic pentru ambele părți care să aducă beneficii de imagine și performanță o reprezenta Ciprian PARASCHIV, iar în urma desființării postului acestuia, TARSIN renunță la colaborarea cu POLI IAȘI. 

”Începând cu data de 6 aprilie 2021 compania TARSIN își retrage sprijinul acordat CSM Politehnica Iași în urma desființării postului de președinte executiv ocupat de domnul Ciprian Paraschiv.

Precizez că garanția unui parteneriat benefic pentru ambele părți care să aducă beneficii de imagine și performanță o reprezenta domnul Ciprian Paraschiv prin conduita și calitățile demonstrate de-a lungul ultimilor ani în fotbalul românesc.

De asemenea, urmare a încetării colaborării vă Solicit să nu mai utilizat însemnele companiei noastre pe canalele de comunicare ale CSM Politehnica Iași afișat stadion și echipament sportiv”, au declarat reprezentanții TARSIN.

 Postul lui Ciprian PARASCHIV a fost desființat de 7 zile

Săptămâna trecută, președintele executiv al clubului, Ciprian PARASCHIV, a fost invitat să prezinte astăzi un plan strategic la Primăria Iași, într-o întâlnire cu primarul Iașiului, Mihai CHIRICA, și membrii Comisiei pentru Sport a Consiliului Local Iași.

La finalul ședinței, la care au participat și doi membri ai Consiliului Director, Leonid Antohi și Ioan Melinte, s-a lăsat să se înțeleagă că toată lumea va lupta pentru evitarea retrogradării, urmând ca în vară să se tragă linie.

După întâlnire s-a aflat însă că postul lui Paraschiv fusese desființat de CD de lunea trecută!  

Consiliul a desființat și posturile de director de scouting, ofițer de presă și referent marketing, ocupate de oamenii loiali președintelui în războiul intern derulat în ultima perioadă cu membrii Consiliului Director. În această lună, va fi înființat un post de manager executiv, persoana care îl va ocupa urmând a conduce clubul.

Ciprian PARASCHIV: ”Dacă mai era nevoie de vreo probă a lipsei totale de caracter a sabotorilor care au aruncat în aer Politehnica, aceasta a apărut astăzi”

Ciprian PARASCHIV a declarat pe contul personal de Facebook că dacă mai era nevoie de vreo probă a lipsei totale de caracter a sabotorilor care au aruncat în aer Politehnica, aceasta a apărut astăzi.

”Dacă mai era nevoie de vreo probă a lipsei totale de caracter a sabotorilor care au aruncat în aer Politehnica, aceasta a apărut astăzi, când împreună cu reprezentanții ieșenilor din Consiliul Local am fost victimele unei piese de teatru de prost gust.
Chemat să prezint un plan de redresare al clubului, pe care l-am tot discutat în ultima perioadă, am aflat că orele de discuții constructive cu consilierii locali, în care s-au creionat diferite soluții de intrare pe un făgaș normal, au fost în van. Asta pentru simplul motiv că de o săptămână eu nu mai reprezint Poli, postul de președinte executiv fiind desființat de Consiliul Lipitor!”, a declarat PARASCHIV.
Ciprian PARASCHIV a mai declarat că  Adrian AMBROSIE are mari șanse de a ocupa postul de manager executiv.
”Un organism care se pregătește să-l instaleze pe Adrian, copil de casă, în fruntea clubului, ca manager executiv! Nu i-au ajuns anii în șir în care a jecmănit Politehnica și a târât-o în scandaluri urât mirositoare! A ieșit din subteranele de unde a săpat de când i-am tăiat sinecura grasă pe care și-o acordase și vrea să fie iarăși plătit pentru că își bea cafeaua la stadion!
Alături de mine, au plătit pentru loialitatea față de club și alte persoane care au trudit la Poli zi și noapte. Călăii au fost aceeași! Incompetenții, depășiții de vremuri, agramații care desființează postul de ”referend” marketing!
Avizi de bani și de putere, inconștienți, rupți de realitate, de voința suporterilor, care, practic, au fost de ani buni principalii finanțatori ai echipei, au transformat din nou Politehnica Iași în Politehnica Lor!
Chiar dacă am fost îndepărtat mișelește, voi continua să lupt pentru a reda Politehnica ieșenilor și a o scăpa de oamenii care duc la groapă simbolul clădit în decenii de trudă de personalități precum Emil Alexandrescu, Vasile Simionaș, Andrei Cristea ori regretații Mihai Romilă și Ionuț Popa”, a  mai declarat Ciprian PARASCHIV.

Mesaje DURE ale suporterilor POLI IAȘI: ”Nevertebrate INFECTE și zdrențe ANLFABETE! CHIRICA, ne-a făcut cu MÂNA din mașină (ca nea NICU pe timpuri)”

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top