fbpx
Connect with us

Lucrările la Spitalul Regional de Urgență (SRU) Iași, proiect în valoare de 3,3 MILIARDE de lei, vor debuta în această PRIMĂVARĂ. Primul contract de lucrări pregătitoare a fost semnat!

lucrarile-la-spitalul-regional-de-urgenta-(sru)-iasi,-proiect-in-valoare-de-3,3-miliarde-de-lei,-vor-debuta-in-aceasta-primavara.-primul-contract-de-lucrari-pregatitoare-a-fost-semnat!

Iasi

Lucrările la Spitalul Regional de Urgență (SRU) Iași, proiect în valoare de 3,3 MILIARDE de lei, vor debuta în această PRIMĂVARĂ. Primul contract de lucrări pregătitoare a fost semnat!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


macheta sru - Moldova Invest

În această primăvară, vor demara lucrările pregătitoare la Spitalul Regional de Urgență (SRU) Iași, cu o valoare estimată la câteva zeci de milioane de lei. Procesul de licitație pentru construcția SRU este în desfășurare

Prima fază a implementării proiectului a fost inițiată prin semnarea contractului cu firma Ness Proiect Europe. Aceasta implică intervenții inițiale la Spitalul Regional de Urgență (SRU) Iași, precum organizarea șantierului, lucrări pregătitoare, terasamente, împrejmuire, excavare grosieră, lucrări de protejare a săpăturii, devierea utilităților și alte activități.

În cadrul ceremoniei de semnare, premierul Marcel Ciolacu a exprimat mândriea sa față de echipa guvernamentală, menționând totodată că vorbim despre spitale regionale de aproximativ 15 ani, subliniind faptul că semnarea contractelor pentru construcția spitalelor regionale de urgență reprezintă un moment “ireal”. Un alt contract pentru prima fază a construcției a fost semnat și pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj.

Guvernul, prin comunicatul de presă emis, a subliniat că investițiile în cele două spitale regionale de urgență din Iași și Cluj se ridică la aproximativ 7 miliarde de lei, cu termen de implementare până în 2026. Premierul a menți


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top