fbpx
Connect with us

Medicul Tudor CIUHODARU, candidatul AUR la Primăria Iași

Medicul Tudor CIUHODARU, candidatul AUR la Primăria Iași - News Moldova

Iasi

Medicul Tudor CIUHODARU, candidatul AUR la Primăria Iași

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Surpriză în peisajul politic ieșean. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate în aceste momente, a fost anunțat atât transferul europarlamentarului Tudor Ciuhodaru la AUR, cât și candidatura acestuia la Primărie

 

George Simion a subliniat importanța schimbării în Primăria Iași și a argumentat că Tudor Ciuhodaru este candidatul potrivit pentru a realiza această schimbare. Simion l-a criticat pe actualul primar al Iașului, Mihai Chirica, acuzându-l de mitomanie și cerând sprijin colectiv pentru susținerea candidaturii lui Ciuhodaru.

„Medicul Tudor Ciuhodaru trebuie să fie noul primar al Iașului și toți ne vom aduna în spatele lui. L-am cunoscut pe Mihai Chirica de aproape. Este un mitoman, omul minte cum respiră. Că este mitoman, asta știe toată lumea, dar faptul că este nevoie de o schimbare de asta cred că toată lumea este convinsă. De aceea îi cer public domnului Marius Bodea să facem o alianță pentru a-l susține pe medicul Tudor Ciuhodaru să câștigăm Primăria Iași. Noi am lăsat din orgolii, dar trebuie să lase și ei acum”, a declarat George Simion.

Înscrierea și candidatura lui Tudor Ciuhodaru reprezintă o mișcare strategică pentru AUR în perspectiva alegerilor locale și europarlamentare, consolidând prezența partidului în Iași și oferind o alternativă puternică în competiția politică locală.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top