Connect with us

Mesajele ieșenilor pentru primarul Mihai CHIRICA: „Dar parca zicea ca nu misca o frunza in primarie, fara ca el sa nu stie! Acum face pe habarnistul??”

Iasi

Mesajele ieșenilor pentru primarul Mihai CHIRICA: „Dar parca zicea ca nu misca o frunza in primarie, fara ca el sa nu stie! Acum face pe habarnistul??”

În urma articolului publicat deNEWS MOLDOVA  intitulat „Primarul Iașului, Mihai CHIRICA, nu îşi mai recunoaşte semnăturile în dosarul „CHEȘCU”, cetățenii au reacționat dur la adresa acestuia 

CITEȘTE AICI: Primarul Iașului, Mihai CHIRICA, nu îşi mai recunoaşte semnăturile în dosarul „CHEȘCU”

Primarul Iașului, Mihai Chirica, susține că semnăturile sale sunt realizate „prea pictografic” și nu poate confirma cu certitudine că îi aparțin

Audierea la DNA a primarului  a avut loc pe data de 04.02.2022 și a durat  51 de minute. Mihai Chirica a relatat despre procedura de emitere a actelor urbanistice, despre unele presupuse abuzuri ale unor foşti funcţionari ai Primăriei şi despre împrejurările în care ar fi semnat (sau nu) documentele.

„Referitor la semnarea celor două acte ce mi s-au reţinut a fi false, după ce organul de cercetare penală mi-a prezentat aceste înscrisuri în forma în care sunt ataşate la dosarul prezentei cauze arăt că semnăturile din dreptul meu, de pe ambele documente, seamănă cu semnătura mea, dar semnăturile de pe certificate sunt executate prea pictografic faţă de ceea ce fac eu în mod curent. În faza aceasta nu pot spune cu certitudine dacă este a mea. Tododată, din analiza documentelor puse la dispoziţie de organul de anchetă reiese un conţinut diferit ca şi cum s-ar referi la construcţii distincte, motiv pentru care, dacă au fost aduse la semnat, acestea nu mi-au atras atenţia că se referă la aceeaşi edificare”, a declarat primarul la DNA.

 Mihai Chirica a invocat, printre altele, Dispoziţia 123/2018 care reglementează modul în care sunt eliberate certificatele de atestare, şi anume punctul 4.2: „funcţionarul însărcinat prin dispoziţia primarului răspunde de corectitudinea şi legalitatea întocmirii certificatului”.

Mihai Chirica a susținut că la momentul emiterii actului pentru „Flux” responsabili pentru conţinut erau Victor Gavriluţă şi Gabriel Ghergheşanu.

CITEȘTE AICI: DRAGI IESENI, Primarul Mihai CHIRICA are nevoie urgenta de ajutorul vostru!!!

Potrivit comentariilor extrase de pe pagina NEWS MOLDOVA, cetățenii se declară mințiți de un „nenorocit de hot si smenar care este pe functie din cauza unor imbecili care l-au votat si inca il mai sustin!”

Vom prezenta în continuare reacțiile ieșenilor, referitor la prestația administrativă dar și la caracterul de care dă dovadă Primarul lor:

Rodi Bej – Dar parca zicea ca nu misca o frunza in primarie, fara ca el sa nu stie! Acum face pe habarnistul?? Trage de timp, il invata avocatul toate smecheriile! Mie mi se pare puerila si pledoaria avocatului sau care zice ca: functia de primar,ii una,iar atributiile de serviciu sunt cu totul altele!?!? Oare??? Dar cum a prins asta la judecator? Sau se joaca un pic cu primarul,cum face pisica cu soarecele?? Sper asa sa fie,ca m am saturat de distrugerea copacilor,sub pretextul,toaletarii( ce scarbosenie)constructii aparute peste noapte pe spatiile dintre blocuri si alte multe afaceri oneroase doar pt a se imbogati. Sunt multe de spus,o intreaga mafie bine ancorata! Sper sa iasa totul la suprafata !!!

Stefan Frunza – La nevoie nu-și mai recunoaște nici neamurile.

Rata Irinel – Dar averile trecute pe cei mici le recunoaște mai știe câte soții și copiii are

Cristian Maxim – Pervers !

Lucia Cretu – Hoitule la pușcărie 30 de ani hoitule penal

Andrei Andronache – Deeper And Deeper

Laurentiu Blanita – A mâncat sau n-a mâncat usturoi? Nu contează, gura-i pute a latrină!

Marin Dincă – Dar notarii care măsluiesc hårtiile originale ?????

Mirela Ana Popeanu – Un nenorocit de hot si smenar care este pe functie din cauza unor imbecili care l-au votat si inca il mai sustin!

Mariana Schuster – Ce om mic,nu numai la fizic…

Dany Elena Moldoveanu – Are amnezie

Dorina Enache – Cum Dumnezeu are țara noastră parte numai de oameni ca ăștia

Dumitru Brândușeru Rar în ultimii 32 de ani, jefuitorii de țară și neam, și-au recunoscut hoțiile!!! Dar, procurorii au menirea prin lege să aducă „dovezi incontestabile” și judecătorii la rândul lor să aplice codul penal!!! În rest numai „balacaleala” ieftina!!! Undei lege nu-i tocmeala!!!

Lorika Florea Da averea agonisita „o mai stie?

La care neamuri ,cumatrii a impartit-o mai amintește?


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top