fbpx
Connect with us

Mesajul deputatului PNL de Iași Sorin NĂCUȚĂ cu ocazia Zilei Naționale a României

Felicitare 1 Decembrie - News Moldova

Iasi

Mesajul deputatului PNL de Iași Sorin NĂCUȚĂ cu ocazia Zilei Naționale a României


Deputatul PNL de Iași Sorin Năcuță a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României, celebrată mâine, 1 Decembrie

,,1 Decembrie” este ziua în care sărbătorim Unirea tuturor românilor într-un stat de drept, un simbol al voinței poporului român de a-și decide propria soartă.

Mesajul nostru, al Partidul Național Liberal,  pe care îl transmitem de Ziua Națională, tuturor românilor, este de unitate și solidaritate.

Vedem în aceste zile cât de mult contează unitatea, independența și suveranitatea câștigate cu efort și cu sacrificiu de înaintașii noștri.

La nivelul societății noastre, sunt voci și lucruri care ne dezbină.

Cred sincer că Ziua Națională este un moment în care trebuie să reflectăm la ceea ce am primit de la înaintașii noștri, să depășim divergențele de opinii, culorile politice, interesele personale sau de grup și să luptăm împreună pentru interesul national și pentru români. O Românie Unită nu poate exista fără o societate unită.

Nu trebuie să uităm nicio clipă că obiectivul nostru fundamental este asigurarea viitorului democratic și european al României, stabilitatea și buna funcționare a statului.

Să onorăm memoria tuturor înaintașilor noștri care, prin jertfă, angajament și viziune, au construit o patrie a tuturor românilor, un popor care a fost un factor de stabilitate și pace în regiune.

România de astăzi este țara care și-a împlinit vocația democratică, iar aderarea la Uniunea Europeană a accelerat procesul de apropiere de valorile occidentale.

De aceea, clasa politică în ansamblul ei are nu doar responsabilitatea, ci obligația de a recâștiga încrederea cetățenilor prin fapte și proiecte și nu prin promisiuni și dezbinare.

O societate trainică, sănătoasă și durabilă se construiește printr-un  efort comun, prin muncă și sacrificii, prin punerea în prim-plan a agendei publice.

Istoria ne-a demonstrat de nenumărate ori că, dacă rămânem uniți, putem rezista oricăror tendințe și greutăți, că depinde de voința noastră, ca națiune, să trecem cu bine peste toate părovocările.

Vă îndemn, așadar, să privim cu speranță spre viitor!

La mulți ani România!

La mulți ani dragi români de pretutindeni!”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top