Connect with us

METEO Iasi. Cum va fi vremea in perioada hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași

Iasi

METEO Iasi. Cum va fi vremea in perioada hramului Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo, valabilă pentru Iași în perioada 11-17 octombrie 2021.

In aceasta perioada mii de pelerini din întreaga țară participă  în Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Hramul Cuvioasei de la Iași va avea loc în 14 octombrie 2021, dată la care va fi oficiată și o Liturghie specială pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru Iași în perioada 11-17 octombrie 2021, prognoză care cuprinde și perioada sărbătorii.

Marți, 12 octombrie 2021, vremea va fi ceva mai închisă, cu șanse destul de ridicate de precipitații.

Miercuri, 13 octombrie 2021, vremea la Iași va fi închisă, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius.

Joi, 14 octombrie 2021, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vineri, 15 octombrie 2021, vremea va fi închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius.

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, vremea va fi închisă, temperatura aerului fiind cuprinsă între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, în Iași vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ridicate în continuare.

Duminică, 17 octombrie 2021, vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top