fbpx
Connect with us

Birocrația ucide! Micul Solomon, de doar 9 luni, a murit după ce a așteptat 5 săptămâni eliberarea unui act medical necesar transferului în Franța!

Birocrația ucide! Micul Solomon, de doar 9 luni, a murit după ce a așteptat 5 săptămâni eliberarea unui act medical necesar transferului în Franța! - News Moldova

Iasi

Birocrația ucide! Micul Solomon, de doar 9 luni, a murit după ce a așteptat 5 săptămâni eliberarea unui act medical necesar transferului în Franța!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O poveste despre curaj și luptă s-a transformat într-o tragedie inimaginabilă, când micul William Solomon, în vârstă de doar 9 luni, a pierdut bătălia cu o boală nemiloasă

Diagnosticat la o vârstă atât de fragedă cu o tumoare posterioară pe trunchiul cerebral și hidrocefalie, micuțul a dat lupta vieții sale împotriva acestei boli cumplite.

Cu toate că familia sa a depus eforturi inimaginabile pentru a-l salva, destinul a avut alt plan.

Diagnosticul a venit ca un șoc pentru părinții lui William. La doar 9 luni, micuțul a fost diagnosticat cu o tumoare de gradul 4, denumită meduloblastom. Această boală brutală a prezentat o provocare devastatoare pentru familia Solomon, dar părinții s-au mobilizat și au căutat soluții pentru tratament.

În luna aprilie, micul luptător a ajuns la Institutul Fundeni din România, unde părinții săi își puseseră speranțele într-un tratament care să îi salveze viața.

Planul era să fie transferat la o clinică din Franța, însă costurile astronomice ale tratamentului au reprezentat o provocare majoră.

Cu ajutorul fundației CaritAni și a altor fundații din România, dar și a grupului de socializare „ESTI DIN IASI”, familia a reușit să strângă aproximativ 200.000 de euro necesari pentru acest tratament esențial.

Însă, drumul către tratament a fost marcat de obstacole incredibile. Documentul medical necesar transferului către clinica din Franța a întârziat cu cinci săptămâni, timp în care starea lui William s-a înrăutățit treptat. Micuțul a primit în cele din urmă documentul, iar în luna iunie a fost transferat în Franța, unde medicii au început tratamentul adecvat. Din păcate, organismul său slăbit din cauza suferinței a cedat, iar micul William a încetat din viață în noaptea de 22 august, în jurul orei 00:15.

Durerea și neputința părinților sunt palpabile. Mama lui William, Teodora Bobeanu, a transmis un mesaj sfâșietor, plin de întrebări fără răspuns.

Drama familiei Solomon nu s-a încheiat, deoarece costurile repatrierii corpului micuțului sunt prea mari pentru familia care a trecut prin atât de multe greutăți. Aceasta este o poveste tragică care ne reamintește vulnerabilitatea vieții umane și necesitatea de a oferi sprijin celor aflați în suferință.

Cei care doresc să ajute familia Solomon în această perioadă dificilă pot dona în conturile deschise în acest scop:

https://www.facebook.com/ONGCaritAni/posts/pfbid0tCCDwXyStsh4WTjvALqCKbPCqH4DbPZQQqHbSuxxdurdKtCPuL39CCL5KtKM8wQal

William Solomon, un luptător de numai 9 luni, a încetat să mai lupte, dar povestea sa de curaj și dragoste va rămâne în inimile celor care au fost martorii zbaterii sale pentru viață.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top