fbpx
Connect with us

Mov de Bucovina de 10! Desprinsă din magia câmpului!

mov-de-bucovina-de-10!-desprinsa-din-magia-campului!

Iasi

Mov de Bucovina de 10! Desprinsă din magia câmpului!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


mov de bucovina - Moldova Invest

Întotdeauna visele prind contur când există curaj! Am desprins din natură o bucățică de suflet și i-am dat o altă viață. Mov de Bucovina dezvăluie o poveste unică despre lavandă, o dorință născută din sânul familiei care astăzi a prins contur într-un concept inedit și, sperăm noi, neîntâlnit până acum.

Vă invităm să o descoperiți printr-o simplă vizită la Șcheia, 1 D Mihoveni, la o aruncătură de piatră de Suceava. Frumusețea, grația, parfumul și efectele terapeutice ale lavandei au fost surse inspiraționale incontestabile care au generat un plan creativ de activități și servicii dedicate iubitorilor declarați de lavandă.

Ne-am propus să vă cucerim și nu oricum. Ne declarăm creatori de stări bune și am investit timp și resurse pentru a dezvolta și a crește ca brand furnizor de servicii. Un alt obiectiv este proiecția unei notorietăți naționale și internaționale care să pună în valoare frumusețea Bucovinei cu toate straiele ei reprezentative.

  • 𝒪𝓇𝑔𝒶𝓃𝒾𝓏𝒶𝓉𝑜𝓇 𝒹𝑒 𝑒𝓋𝑒𝓃𝒾𝓂𝑒𝓃𝓉𝑒 𝓉𝑒𝓂𝒶𝓉𝒾𝒸𝑒 (𝑒𝓋𝑒𝓃𝒾𝓂𝑒𝓃𝓉𝑒 𝓅𝓇𝒾𝓋𝒶𝓉𝑒, 𝒸𝑜𝓇𝓅𝑜𝓇𝒶𝓉𝑒 ș𝒾 𝓈𝑜𝒸𝒾𝒶𝓁𝑒)
  • 𝒫𝓇𝑜𝒹𝓊𝒸ă𝓉𝑜𝓇 𝒹𝑒 𝓊𝓁𝑒𝒾 𝒹𝑒 𝓁𝒶𝓋𝒶𝓃𝒹ă ș𝒾 𝓅𝓇𝑜𝒹𝓊𝓈𝑒 𝒸𝑜𝓈𝓂𝑒𝓉𝒾𝒸𝑒
  • 𝒫𝒶𝓇𝓉𝑒𝓃𝑒𝓇𝒾𝒶𝓉𝑒 𝒸𝓊 𝓅𝓇𝑜𝒹𝓊𝒸ă𝓉𝑜𝓇𝒾𝒾 𝓁𝑜𝒸𝒶𝓁𝒾 𝒹𝒾𝓃 𝒹𝒾𝓋𝑒𝓇𝓈𝑒 𝒾𝓃𝒹𝓊𝓈𝓉𝓇𝒾𝒾 – 𝑔𝒶𝓈𝓉𝓇𝑜𝓃𝑜𝓂𝒾𝑒, 𝒸𝑜𝓈𝓂𝑒𝓉𝒾𝒸𝑒, 𝓊𝓃 𝓅𝓇𝒾𝓂 𝑒𝓍𝑒𝓂𝓅𝓁𝓊 𝒻𝒾𝒾𝓃𝒹 𝓇𝑒𝓁𝒶ț𝒾𝒶 𝒹𝑒 𝒸𝑜𝓁𝒶𝒷𝑜𝓇𝒶𝓇𝑒 𝒸𝓊 𝐵𝓇𝒶𝓃𝒹𝓊𝓁 𝒜𝓁𝒸𝒶𝓂
  • 𝒩𝑜𝓉𝑜𝓇𝒾𝑒𝓉𝒶𝓉𝑒 ș𝒾 𝓅𝒶𝓇𝓉𝑒𝓃𝑒𝓇𝒾𝒶𝓉𝑒 𝓁𝒶 𝓃𝒾𝓋𝑒𝓁 𝒾𝓃𝓉𝑒𝓇𝓃𝒶ț𝒾𝑜𝓃𝒶𝓁
  •  𝒞𝑜𝓃𝒸𝑒𝓅𝓉 𝒾𝓃𝓉𝑒𝑔𝓇𝒶𝓉 𝒹𝑒 𝓅𝓇𝑜𝓂𝑜𝓋𝒶𝓇𝑒, 𝒸𝒶𝓇𝑒 𝓅𝓊𝓃𝑒 î𝓃 𝓋𝒶𝓁𝑜𝒶𝓇𝑒 𝐵𝓊𝒸𝑜𝓋𝒾𝓃𝒶 𝒸𝒶 𝓇𝑒𝓅𝑒𝓇 𝓉𝓊𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒸 ș𝒾 𝒸𝓊𝓁𝓉𝓊𝓇𝒶𝓁
  • evenimente mov de bucovina - Moldova Invest

TRĂIEȘTE EXPERIENȚE UNICE CU MOV DE BUCOVINA

Într-o lume agitată și plină de stres, diminețile liniștite și conectate cu natura au devenit un lux. Am creat pentru toți cei care vor să se rupă de cotidian un reper al relaxării și răsfățului într-un cadru simplu, natural și desprins eminamente din farmecul naturii. Lavanda are puterea de a răsfăța și bucura corpul și mintea. Prin urmare, declarația noastră de dragoste pentru lavandă și implicit pentru voi, vă proiectează într-o zonă de confort și relaxare poposind o noapte sau două în Casuța Mov de Bucovina.

Mov de Bucovina și-a deschis porțile pentru toți iubitorii de evenimente organizate în aer liber și cei îndrăgostiți de lavandă.

358546523 245461738243108 2742374557494671796 n - Moldova Invest

O MICĂ INCURSIUNE LEGATĂ DE PROPRIETĂȚILE ȘI SIMBOLISTICA LAVANDEI

Este una dintre cele mai iubite și utilizate esențe aromaterapeutice, cunoscută pentru proprietățile ei analgezice, antidepresive, antiseptice și de redare a unui tonus psihic bun. Combate eficient migrenele și stările depresive, relaxează musculatura și oferă echilibru emoțional, în familie protejează împotriva ispitelor și infidelităților, ocrotind dragostea și armonia. Frumusețea stilului, a grației, a ritmului și a armoniei depinde de parfumul lavandei!

RĂSPÂNDEȘTE AROMA DE LAVANDĂ ÎN CASA TA CU MOV DE BUCOVINA.

Vă ținem la curent cu produsele pe care le vom crea în urma recoltei de anul acesta. Indiferent de simbolistica și interpretarea pe care a primit-o de-a lungul timpului, pentru noi e o culoare magică, plină de viață și rafinament. O culoare iubită în special de femei, dar care a inspirat nespus de mult artele vizuale, industria modei și a designului. Inspira delicatețe, dar în mod bizar și putere, având o reputație “nepătată” de-a lungul istoriei. Reprezintă simbolul regalității, deoarece era foarte apreciată și folosită de regi pentru a-și arăta bunăstarea.

mov de bucovina banner - Moldova Invest

LAVANDA

O temă car


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top