fbpx
Connect with us

Multiplicarea exportului Antibiotice Iași de 9 ori în ultimii douăzeci de ani. Construim viitorul împreună cu partenerii noștri!

multiplicarea-exportului-antibiotice-iasi-de-9-ori-in-ultimii-douazeci-de-ani.-construim-viitorul-impreuna-cu-partenerii-nostri!

Iasi

Multiplicarea exportului Antibiotice Iași de 9 ori în ultimii douăzeci de ani. Construim viitorul împreună cu partenerii noștri!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


f2ab074d efde 4786 9dcf 789e37e83227 - Moldova Invest

În aceste zile, Antibiotice Iași este prezentă pentru al 20-lea an consecutiv, la cel mai important eveniment expozițional al industriei farmaceutice mondiale, CPhI Worldwide, care se desfășoară la Barcelona, Spania

Această manifestare de anvergură, reprezintă principalul motor de dezvoltare al afacerilor internaționale care, de-a lungul timpului, s-au multiplicat de mai multe ori, compania estimând că vor ajunge la valoarea de 215 mil. lei la sfârșitul acestui an, ceea ce reprezintă 36% din cifra de afaceri.

“În ultimii 20 de ani am consolidat parteneriate cu mari companii din toată lumea și suntem aici, la acest tărg international, pentru a le transmite că într-o lume divizată, într-o lume în care parcă nu ne mai regăsim, noi suntem capabili să construim un viitor împreună ci partenerii nostri”, a declarat Ioan NANI, director general Antibiotice.

Echipa Antibiotice la CPHI Worldwide, formată din specialiști în domeniile cercetării-dezvoltării, managementul portofoliului, import, export, dezvoltarea afacerilor, marketing și vânzări are peste 150 de întâlniri cu parteneri de afaceri din toată lumea, în scopul identificării de noi oportunități de business și de extindere pe piața globală prin valorificarea capabilităților de cercetare și infrastructura de producție a companiei.

antibiotic 1 - Moldova Invest

Prin participarea la astfel de evenimente internaționale, Antibiotice transmite un mesaj de stabilitate și continuitate partenerilor săi, alături de care țintește o dublare a afacerilor externe până în anul 2030, în linie cu planul de dezvoltare strategică “The Future Together”.

La finalul anului 2022, Antibiotice a inaugurat cea mai modernă fabrică de medicamente topice din Europa, cu o investiție de 20 mil. euro,


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top