fbpx
Connect with us

Nemaiauzitul caz al ieșeanului care l-a chemat pe Dumnezeu în Instanță și a câștigat cu amenințări biblice

sala de judecata scaled 1 scaled - News Moldova

Iasi

Nemaiauzitul caz al ieșeanului care l-a chemat pe Dumnezeu în Instanță și a câștigat cu amenințări biblice


Nemaiauzitul caz îl prezintă pe Mihai A., un locuitor din Iași care s-a confruntat cu Primăria Deleni într-o dispută cu privire la lucrările de întreținere a drumului din fața casei sale

Mihai A. a acționat Primăria în instanță, cerând despăgubiri pentru presupusa deteriorare a gardului său, cauzată de lucrările efectuate de Primărie. În prima instanță, cererea lui a fost respinsă, însă în apel, Mihai A. a apelat la o tactică neobișnuită și a chemat în ajutor pe Dumnezeu pentru a-i convinge pe judecători să-i dea dreptate.

În apelul său, Mihai A. a amenințat cu blesteme din Biblie, menționând pasaje din Exodul care vorbeau despre pedepsirea păcătoșilor “până la al treilea și al patrulea neam”. De asemenea, el a făcut și afirmații extrem de negative la adresa primarului comunei Deleni și a magistraților implicați în caz.

Cu toate acestea, deși limbajul său a fost respins de către magistrați, aceștia au luat în considerare expertizele și fotografiile care indicau că gardul suferise degradări în urma lucrărilor primăriei.

Astfel, Tribunalul i-a dat dreptate lui Mihai A. și a obligat Primăria Deleni să plătească o sumă de 2.375 lei drept despăgubiri pentru repararea gardului și să suporte și cheltuielile de judecată.

Cu toate că decizia Tribunalului nu a fost finală și poate fi contestată prin recurs la Curtea de Apel, aceasta reprezintă o situație inedită în care un petent și-a fundamentat cererea de dreptate invocând blesteme din Exodul.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top