fbpx
Connect with us

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, HUIDUIȚI la Iași, în timpul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

Iasi

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, HUIDUIȚI la Iași, în timpul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române


Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au fost prezenți la ceremoniile dedicate Zilei Unirii Principatelor Române, unde au fost huiduiți masiv de unii dintre participanți

Premierul Nicolae Ciucă (PNL) și liderul PSD Marcel Ciolacu au fost huiduiți marți la Iași de unii participanți la ceremoniile organizate de Unirea Principatelor, potrivit imaginilor video de la eveniment.

În timp ce era fluierat și huiduit, Ciolacu a spus ”Eu chiar vă iubesc”, după care a adresat un îndemn la unitate pentru „atingerea obiectivelor comune, creşterea economică şi a nivelului de trai al românilor”.

News Moldova îți recomandă și ...   Tendință ascendentă a schimburilor comerciale româno-germane

“Tot împreună putem creşte economia românească. Vă îndemn, aşadar, să lăsăm deoparte tot ce ne desparte şi uniţi să ne urmărim cu perseverenţă obiectivele comune creşterea economică şi creşterea nivelului de trai al românilor”.

Șeful Guvernului, pe de altă parte, a precizat că Executivul „a reuşit progrese semnificative” în timpul mandatului său.

„Pentru că suntem la Iaşi, aş dori să mă refer la Autostrada Moldovei, A7, un obiectiv aşteptat mulţi ani de cetăţeni şi care, în sfârşit, are perspective certe de realizare. Finanţarea este asigurată prin PNRR”, a mai punctat Ciucă.

News Moldova îți recomandă și ...   Atestat profesional FALS cumpărat cu patru sute de lei, descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, Iași

Președintele Klaus Iohannis nu a luat parte la ceremoniile din Iași, el având programată marți la ora 12.00 participarea la o ceremonie la București, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I, unde publicul nu participă.

Peste 7.000 de persoane au venit marţi dimineaţă în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a lua parte la manifestările organizate cu prilejul celebrării Unirii Principatelor Române, transmite Agerpres.

Festivităţile au debutat la ora 10,00 cu un spectacol folcloric intitulat „Noi suntem români!”.

News Moldova îți recomandă și ...   A fost APROBATĂ varianta finală de traseu pentru Autostrada A8 Târgu Neamț–Iași–Ungheni

Seara, angajaţi ai Ministerului Apărării şi ai Ministerului de Interne vor mărşălui cu torţe aprinse pe traseul Muzeul Unirii – Palatul Culturii din Iaşi.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top