Connect with us

Ninsori ABUNDENTE în toată regiunea MOLDOVEI! Utilajele DRDP IAȘI intervin pentru asigurarea CIRCULAȚIEI

Iasi

Ninsori ABUNDENTE în toată regiunea MOLDOVEI! Utilajele DRDP IAȘI intervin pentru asigurarea CIRCULAȚIEI

Utilajele DRDP Iași intervin pentru asigurarea circulației, pe sectoarele afectate

Ninsori abundente în jumătatea nordică a Moldovei! Utilajele DRDP Iași intervin pentru asigurarea circulației, pe sectoarele afectate.
Potrivit reprezentanților DRDP IAȘI, carosabilul este umed, cu sectoare de zăpadă frământată spre acostament, în special în zona de munte.
Reamintim, zona Moldovei se află sub avertizare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în zona montană. La altitudini de peste 1.500 m, vor fi rafale de peste 80…90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.
Pe acest fond, DRDP Iași reiterează apelul către conducătorii auto de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor.
DRDP Iași acționează în județul Bacău unde în intervalul 3 aprilie, ora 18:00 – 5 aprilie, ora 10:00, va fi în vigoare un Cod galben de vreme rea.
Pe DN 17, Pasul Tihuța, la limita județelor Suceava și Bistrița-Năsăud echipele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc intervin în permanență pe acest tronson pentru asigurarea circulației, pe fondul ninsorilor abundente.

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:

Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168
Dispecerat CNAIR: 021.9360, 021.264.33.33, 021.264.33.34
TELVERDE – 0800.809.360

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top