fbpx
Connect with us

Noi locuri de parcare disponibile pentru public, în centrul orașului, la Palas Campus

Noi locuri de parcare disponibile pentru public, în centrul orașului, la Palas Campus - News Moldova

Iasi

Noi locuri de parcare disponibile pentru public, în centrul orașului, la Palas Campus

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ieşenii au la dispoziţie şi mai multe posibilităţi de parcare în centrul oraşului, pe lângă spaţiile din ansamblul mixed-use Palas. Peste 140 de locuri din parcarea de la Palas Campus pot fi utilizate de ieşenii care merg în zona de retail de la parterul clădirii, au diferite activități la instituţiile locale din proximitate ori de cei care vizitează obiectiveleturistice de pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt

În weekend, staţionarea este gratuită.Palas Campus este uşor accesibil direct de pe strada Palat prin intermediul noii artere rutiere amenajată de IULIUS, fiind situat la intersecţia străzilor Sf. Andrei, Iancu Bacalu,Tănăsescu şi Buznea. Ieşenii care merg în zona de retail de la Palas Campus, au de rezolvat diverse activități lainstituţiile locale din proximitate ori cei care vor să viziteze obiectivele turistice de pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt pot să îşi lase mașina în parcarea proiectului.

Peste 140 de locuri de garare, din cele aproximativ 600 de care dispune clădirea de birouri, sunt disponibile pentru publicul larg. O parte dintre acestea sunt situate într-o parcare terană, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu.
În timpul săptămânii, prima oră de parcare este gratuită. Ulterior, tariful este de 5 lei/oră, în intervalul orar 09:00 – 22:59, şi de doar 2 lei/oră, în intervalul 23:00 – 08:59.

În weekend, parcarea în cele două perimetre de parcare este gratuită, după următorul program: vineri, ora 16.00 – duminică, ora 23:59.

În plus, doritorii pot opta şi pentru abonamente lunare, cu tarife speciale pe timp de zi sau noapte. Mai multe detalii se pot afla accesând regulamentul online .
Parcarea este monitorizată video 24/24h, dispune de sistem inteligent de semnalizare alocurilor libere, de acces automatizat și securizat. Palas Campus este o clădire verde prietenoasă cu cei care adoptă mijloacele alternative de transport, fiind dotată cu 500 de locuri de parcare pentru biciclete şi 6 staţii de încărcare pentru maşini electrice.

Mai mult decât o clădire de birouri, Palas Campus este un loc agreabil de relaxare împreună cu prietenii, cu numeroase servicii utile zilnic:
 Restaurante: Chin Chin (specific asiatic); Local by Krud; Treevi (pizzerie); Energy &
Relax Point (coffee & sandwiches); Dulcinella (cofetărie & braserie)
 Cafenele: Teo`s Café; True Fine Coffee; Tucano Coffee
 Stay Fit Gym – centru de fitness
 B-man – brand românesc cu ținute bărbătești
 Servicii: Acutica (salon de înfrumusețare); Allianz Țiriac; Athena Medical Beauty (clinică de înfrumusețare); Emerald (centru medical); Praxis (laborator de analize); Papucino(curățătorie de pantofi); Dr. Max; Tinado (servicii de curățătorie); Xtime (centru de
difuzare de presă)


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top