Connect with us

Noul antrenor al Politehnicii, Nicolo NAPOLI a ajuns la IAȘI: ”Situația e GREA”

Iasi

Noul antrenor al Politehnicii, Nicolo NAPOLI a ajuns la IAȘI: ”Situația e GREA”

Nicolo NAPOLI a ajuns la echipa moldovenilor

Nicolo NAPOLI  a ajuns în cursul zilei de astăzi (12.03-n.r.) la Politehnica Iași. Înainte de a conduce primul antrenament cu jucătorii Poli Iași, NAPOLI a declarat că va face tot posibilul să salveze echipa de la retrogradare.

”Situația e grea, dar mai sunt multe meciuri și se poate recupera. Am încredere în fotbaliști, ei nu vor să retrogradeze în liga a doua, vor să rămână în prima ligă. Eu, staff-ul, jucătorii, Primăria, președintele, suporterii, cu toții vom lupta pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat Nicolo NAPOLI.

Tehnicianul a declarat că a fost sunat de Ambrosie, apoi de directorul Antohi și ulterior de primarul Mihai CHIRICA pentru a discuta revenirea sa la Poli Iași.

”M-a sunat domnul Ambrosie prima dată, apoi directorul Antohi, apoi am vorbit cu domnul primar. Am acceptat oferta pe care mi-au făcut-o. Am fost surprins, dar a fost un gest frumos din partea primarului, după ce prima dată când am fost aici domnul Prunea m-a dat afară.

Acum mi-a spus că vrea să mă întorc și astfel să repare greșeala pe care a făcut-o domnul Prunea. Am venit cu inima deschisă, încercăm să salvăm echipa. Nu m-am gândit încă la componența staff-ului, pentru că abia am venit, voi anunța asta în două zile”, a mai declarat NAPOLI


Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top