fbpx
Connect with us

INVESTITIE de 2.000.000 RON într-un nou SPITAL de boli RESPIRATORII la IASI

boli respiratorii0iasi - News Moldova

Iasi

INVESTITIE de 2.000.000 RON într-un nou SPITAL de boli RESPIRATORII la IASI


Două milioane de lei va plăti Consiliul Judeţean Iaşi pentru realizarea documentaţiilor necesare pentru construirea unui nou spital de boli respiratorii

Procedura a fost finalizată recent, câştigătoare este societatea Cubicon Invest din Baia Mare, iar suma din contract va fi de 1.993.251,85 lei, fără TVA.

WhatsApp Image 2021 11 09 at 09.35.57 - News Moldova

Între CJ şi firma care a câştigat a fost încheiat un contract de servicii de proiectare constând în realizarea documentaţiilor tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii CONSTRUIREA ŞI DOTAREA SPITALULUI CLINIC INTEGRAT DE BOLI RESPIRATORII, IAŞI, Lotul II – ETAPA II.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul Vasile Cîtea, despre Memorandumurilor de cooperare cu Portugalia semnate în vizita președintelui Klaus Iohannis

Este vorba de realizarea studiului de fezabilitate, inclusiv studiile aferente, deviz general, documentaţii pentru obţinere avize şi acorduri şi obţinere autorizaţie de construire, raport privind impactul asupra mediului,  audit energetic şi expertiză tehnică pentru clădirea existentă pe sit.

WhatsApp Image 2021 11 09 at 09.35.09 - News Moldova

De menţionat că valoarea estimată a fost de 2.975.000,00 lei fără TVA, dar s-a reuşit o economie de aproape un milion de lei.

Durata contractului de servicii este de 4 luni, iar data de începere a serviciilor este de la data emiterii ordinului în acest sens de către autoritatea contractantă. Durata de realizare a studiului de fezabilitate/studii/audit energetic/expertiza tehnică este de 4 luni şi include şi perioada de realizare pentru documentaţiile pentru obţinere avize şi acorduri/Raport privind impactul asupra mediului, Studiu de fezabilitate inclusiv studiile aferente, deviz general, audit energetic şi expertiza tehnică pentru clădirea existentă.

News Moldova îți recomandă și ...   Decizie controversată a magistraților în cazul individului care a UCIS cu sânge rece o adolescentă în parcul Copou din Iași

Cât priveşte documentaţiile pentru obţinere avize şi acorduri/Raportul privind impactul asupra mediului termenul este de o lună de la data de transmitere a ordinului de începere a serviciilor.

Noul Spital de Boli Respiratorii Iași va fi construit în zona cartierului Bucium, pe locul secției exterioare Doctor Clunet a Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Iași.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top