fbpx
Connect with us

O femeie din Iași a fost înțepată de un scorpion adus din Ecuador cu un transport de banane. ALERTĂ în rândul autorităților

Collage Maker 10 Mar 2023 11 37 AM 2718 - News Moldova

Iasi

O femeie din Iași a fost înțepată de un scorpion adus din Ecuador cu un transport de banane. ALERTĂ în rândul autorităților


Autoritățile ieșene au intrat în alertă după ce o femeie a ajuns la UPU a Spitalului “Sf. Spiridon” înțepată de un scorpion care a traversat Oceanul cu un transport de banane

Acum câteva zile, femeia a cumpărat banane de la un magazin din Bucium. Scorpionul și-a făcut loc printre fructe și a scăpat neobservată în locuință, notează 7iași.

Femeia a realizat abia după câteva ore că a fost înțepată sau mușcată de o vietate. Scorpionul a fost găsit abia spre dimineață de către o rudă a femeii, care l-a prins și l-a pus într-un pahar.

Ieșeanca s-a prezentat la UPU Sf. Spiridon. Aici, medicii au evaluat-o și, totodată, au anunțat Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică.

Autoritățile au fost sesizate în vederea stabilirii cu exactitate a modalității în care scorpionul ecuadorian a ajuns la Iași, cel mai probabil magazinul respectiv urmând a fi controlat de către acestea.

Cazul a ajuns și în atenția unui specialist, cadru universitar la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași, care a preluat vietatea exotică.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top