fbpx
Connect with us

O tânără din Iaşi a renunțat să se arunce de la etaj, dar s-a dezechilibrat când se pregătea să reintre în apartament. Ce a urmat?

O tânără din Iaşi a renunțat să se arunce de la etaj, dar s-a dezechilibrat când se pregătea să reintre în apartament. Ce a urmat? - News Moldova

Iasi

O tânără din Iaşi a renunțat să se arunce de la etaj, dar s-a dezechilibrat când se pregătea să reintre în apartament. Ce a urmat?

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O tânără în vârstă de 25 de ani, din Iași, a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un incident grav seară trecută.

Inițial, amenințase că se va arunca de la primul etaj al unui bloc din zonă. Salvatorii au reușit să o convingă să intre înapoi în casă, însă tânăra s-a dezechilibrat și a căzut peste aceștia în timpul căderii, nu înainte de a se opri mai întâi pe pervazul vecinului de la parter.

„O persoană a sărit de la geam, etajul 1, în Alexandru cel Bun. La locul solicitării s-au deplasat 2 echipaje de intervenție, o ambulanță de prim ajutor calificat. În acest moment echipajele de intervenție solicită transportul la spital al victimei, dar aceasta refuză”, a transmis ISU Iași.

Cine este tânăra care a căzut de la etaj?

Tânăra care a încercat să se sinucidă este din Republica Moldova.

„La ajungerea forţelor profesioniste persoana se afla la nivelul geamului, ulterior a fost convinsă să intre în casă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut”, a declarat George Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Aceasta a căzut peste pompierii sosiţi pentru a o salva. În final tânăra, uşor rănită, a fost dusă la spital pentru îngrijiri.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top