fbpx
Connect with us

Operație estetică FATALĂ: ieșeancă DECEDATĂ după o intervenție la clinica medicului Sidonia Susanu

campanie EON 4 2 - News Moldova

Iasi

Operație estetică FATALĂ: ieșeancă DECEDATĂ după o intervenție la clinica medicului Sidonia Susanu


La doar 47 de ani, o femeie din Iași și-a pierdut viața după ce a mers la clinica de chirurgie estetică a medicului Sidonia Susanu pentru o intervenție chirurgicală minoră de întinerire facială

Potrivit dezvaluirea.ro, în timpul intervenției chirurgicale, Gabriela Rubină a suferit un accident vascular cerebral, iar ambulanța a fost solicitată de urgență. Din păcate, aceasta a intrat în comă și, după aproape două săptămâni de îngrijiri la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iași, a decedat.

După ce familia a depus o plângere pentru ucidere din culpă, a fost inițiat un dosar penal. Soțul victimei susține că s-a încercat mușamalizarea anchetei. Potrivit Institutului de Medicină Legală, cauza decesului a fost un accident vascular cerebral cauzat de o afecțiune pe care femeia nu a dezvăluit-o înainte de intervenția chirurgicală efectuată de medicul Susanu.

Cu toate acestea, un expert medical independent angajat de familie a ridicat semne de întrebare cu privire la această explicație. De asemenea, există acuzații că medicul Susanu a continuat intervenția chirurgicală, chiar și după ce a constatat tensiunea ridicată a pacientei. În prezent, cercetările procurorilor în acest caz nu au fost finalizate.

Familia a solicitat prezența expertului independent la necropsie pe data de 8 iunie 2022. Cu toate acestea, polițistul Lucian Nuțu Voicu de la secția 4 Poliție a greșit numele expertului și acesta nu a fost acceptat inițial de Institutul de Medicină Legală.

Atitudinea ulterioară a polițistului sugerează că greșeala a fost intenționată și că acesta a încercat să împiedice descoperirea adevărului. Dosarul este acum investigat de un polițist din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Iași sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top