fbpx
Connect with us

Palmă grea, dată de primăria Brașov, primăriei Iași pe Tik Tok! Video explicit!

IMG 20240109 WA0113 - News Moldova

Iasi

Palmă grea, dată de primăria Brașov, primăriei Iași pe Tik Tok! Video explicit!


Primăria Iași a devenit ținta ironiilor primăriei Brașov pentru modul lamentabil în care a gestionat problema deszăpezirii, printr-un videoclip devenit viral pe TikTok

@primariabrasov

🌨️ Ar fi ajuns în timp util dacă aveam autostradă #iasi #brasov #romania #deszapezire #zapada #iarna #trafic #2fast2furious

♬ original sound – thaislate – thaislate

Clipul devenit viral pe Tik Tok a strâns până la momentul publicării acestui articol peste 300.000 vizualizări și peste 600 de comentarii!

Acesta este însoțit de o melodie mai mult decât relevantă, din repertoriul interpretului Ludacris. Piesa se numește ACT A FOOL, în traducere… BĂTAIE DE JOC!

Primarul Mihai Chirica a dispus, din păcate, cu întârziere, companiilor și direcțiilor municipale implicate în Comandamentul de Iarnă al Municipiului Iași să mobilizeze toate echipele și utilajele pentru deszăpezirea orașului, deși ninsorile au fost anunțate cu 72 de ore înainte, timp suficient pentru a acționa!

Reacțiile utilizatorilor platformei TikTok nu au întărziat să apară, cu atât mai mult cu cât ironia reflectă de fapt trista realitate

Majoritatea dintre aceștia așteaptă un răspuns din partea Primăriei Iași, fiind vizibil afectați de situația prezentă. Și pe bună dreptate: condițiile meteo extreme din ultimele 48 de ore și-au pus amprenta asupra drumurilor, instituțiilor de invățământ și, nu în ultimul rând, asupra răbdării oamenilor, care își pun din ce în ce mai des întrebări cu privire la modul în care sunt cheltuiți banii publici. Dacă nu pentru gestionarea unor astfel de situații, atunci pentru ce?

Cei care gestionează contul de Tik Tok al Primăriei Brașov au păstrat ironia până la capăt, replicând că, dacă ar putea, ar oferi colegilor ieșeni utilajele necesare deszăpezirii, însă situația drumurilor din țară nu le permite. Mai concret, lipsa unei autostrăzi. 

tt1 - News Moldova

 

Din discuțiile creată în secțiunea de comentarii nu au lipsit aluziile la nepotismul existent în cadrul Primăriei Iași. 

tt2 - News Moldova

 

Sub semnul întrebării a fost pus și contractul pe care Primăria Iași îl are cu firma de deszăpezire. Ce se întâmplă cu toate companiile care trebuiau să asigure gestionarea corespunzătoare a acestei situații extreme? Ei bine, au răspuns tot utilizatorii: primăria Iași doarme liniștită!

 

Situația descrisă evidențiază o discrepanță semnificativă între acțiunile promise și rezultatele obținute în ceea ce privește gestionarea problemei deszăpezirii în Iași. Deși primarul a dat directive clare pentru mobilizarea echipelor și utilajelor, realitatea terenului a fost departe de a corespunde acestor angajamente. Ironiile exprimate pe TikTok atestă nu doar dezamăgirea, ci și frustrarea comunității față de incapacitatea instituției de a face față situației și de a-și onora promisiunile.

Comentariile și reacțiile online reflectă nu doar nemulțumirea față de starea drumurilor și a infrastructurii, ci și îndoieli legate de transparența și buna gestiune a banilor publici. Această situație generează îngrijorare în rândul cetățenilor cu privire la modul în care resursele publice sunt administrate și distribuite în astfel de momente critice.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top