fbpx
Connect with us

Patinoarul Palas Ice este deschis până la finalul săptămânii! Vino să te bucuri de ultimele zile magice pe gheață, în acest sezon!

Patinoarul Palas Ice este deschis până la finalul săptămânii! Vino să te bucuri de ultimele zile magice pe gheață, în acest sezon! - News Moldova

Iasi

Patinoarul Palas Ice este deschis până la finalul săptămânii! Vino să te bucuri de ultimele zile magice pe gheață, în acest sezon!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Cum primăvara se apropie, patinoarul Palas Ice urmează să se închidă duminică, 25 februarie 2024, așa că vino să te bucuri de magia unuia dintre cele mai populare sporturi de iarnă! Prețul unui bilet pentru copii este de 20 de lei, iar pentru adulți 25 de lei

Mai sunt câteva zile în care patinatorii își pot pune în valoare mișcările pe gheață. Patinoarul din Ansamblul Palas se va închide în această duminică, așa că ești așteptat împreună cu prietenii sau familia să vă bucurați împreună de momente magice.

Poți să îți achiziționezi biletele, dar și să închiriezi patinele online, accesând site-ul https://patinoar.palasmall.ro/. O sesiune de patinaj are 90 de minute.

Palas Ice are un program personalizat, astfel că până vineri este deschis de la ora 12:00, până la 21:30. Sâmbătă și duminica este deschis în intervalul orar 12:00 – 21:30, de la 09:30 având loc cursuri pe gheață. Dacă încă nu ai învățat să patinezi, încă mai ai o șansă, pentru că sâmbătă și duminică au loc cursurile pentru începători, în intervalul orar 09.30 – 10.20. Participarea la cursul de începători sau hochei se face prin înscriere în avans la: 0744.628.162.

Sâmbătă, în intervalul orar 10.30 – 11.20, are loc și ultimul curs de hochei, cu tinerii care s-au pregătit în acest sezon pe patinoarul Palas Ice.

 Rămâi mereu conectat cu ultimele noutăți din Palas, urmărind pagina de Facebook și Instagram!


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top