fbpx
Connect with us

Pe 14 iulie se deschide FAMILY MARKET MIROSLAVA: supermarket AUCHAN, prima locație a brandului de fashion SINSAY, retail discounterul PEPCCO și antreprenori cu produse și servicii locale

01 1 e1657257204394 - News Moldova

Iasi

Pe 14 iulie se deschide FAMILY MARKET MIROSLAVA: supermarket AUCHAN, prima locație a brandului de fashion SINSAY, retail discounterul PEPCCO și antreprenori cu produse și servicii locale


Supermarket Auchan, primul magazin Sinsay din Iaşi, brandul Pepco @ antreprenori locali şi servicii esenţiale, în proximitate, pentru o mai bună economie de timp @ spaţii verzi, sală de evenimente, locuri de parcare pentru mașini și biciclete @ premii la cumpărături, oferte promoţionale, spectacole şi tombole, la inaugurare

Din 14 iulie 2022, „mai bine” devine „și mai bine” pentru locuitorii din Miroslava, dar și din împrejurimi. Compania IULIUS va inaugura, săptămâna viitoare, primul său proiect de retail de proximitate din portofoliu – Family Market Miroslava.

Este cea mai amplă dezvoltare de retail din comună, ce răspunde cerinţelor comunităților în expansiune din zona metropolitană a Iaşului, oferindu-le toate serviciile necesare zilnic, în acelaşi loc. „Mai bine” aduce cu sine mai mult timp, mai multă bucurie și mai multă savoare.

News Moldova îți recomandă și ...   Spitalului Clinic Căi Ferate va trece în administrarea UMF Iași

Cu ocazia inaugurării, în perioada 14 – 17 iulie, clienţii pot câştiga premii la cumpărături, vor avea loc evenimente precum dezvelirea statuii „Oda Bucuriei”, spectacole de gătit și degustări de produse de la locațiile din Family Market, photo corner tematic, teatru de păpuși și alte surprize pentru cei mici.

Proiectul, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 6.900 mp, este realizat în parteneriat cu Primăria Miroslava şi este localizat în centrul comunei, una dintre cele mai dezvoltate din România din punct de vedere economic şi demografic.

01 1 e1657257204394 - News Moldova

Family Market integrează un nou format de supermarket Auchan, cu servicii unice și o gamă de produse completă la prețuri mici în fiecare zi, prima locaţie din Iaşi a brandului Sinsay, care va deschide aici cel mai nou concept de magazin şi retailerul polonez de tip discounter Pepco. Totodată, include un mix de servicii, format, preponderent, din producători şi antreprenori autohtoni, cum sunt: Meat Concept Store, Kosarom, Vascar, băcăniile La Sibieni și La Bottega, pizzeria şi patiseria La Ciambella, cofetăria Blanca, Teo`s Cafe, florăria Saria, Mado, Agroland (petshop și produse pentru grădină), cabinetul de analize medicale Praxis, magazinul cu piese auto Autopit, papetăria Papiro, Lisnic Coafor & Barbershop, curăţătoria ecologică Omniclean, plafarul Cătina, Inmedio, CEC Bank, magazinul Cobyul, dar și spaţiul cu jocuri pentru copii Let`s Play.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile CÎTEA solicită Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse informații în vederea implicării tinerilor în piața muncii

Family Market va aduce în Miroslava și o sală pentru evenimente, care poate să găzduiască petreceri private cu până la 220 de invitați şi evenimente corporate, de până la 300 de persoane, precum și primul parc amenajat din comună, unde au fost plantaţi peste 110 de arbori cu înălţimi mari, din specii variate şi 6.000 de arbuşti, completaţi cu gazon special, o fântână arteziană şi alei pietonale. Punctul central şi simbolul Family Market îl reprezintă statuia „Oda Bucuriei”, realizată de artistul Vladlen Babcinețchi, câștigătorul concursului de artă organizat anul trecut.

News Moldova îți recomandă și ...   Șeful Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni și doi agenți de poliție, REȚINUȚI pentru LUARE DE MITĂ

02 e1657257197343 - News Moldova

Clienții Family Market vor beneficia de acces facil în noua locaţie, unde vor avea la dispoziție o parcare cu 137 de locuri, spații pentru biciclete şi staţii de încărcare pentru maşini electrice.

Al doilea proiect Family Market se dezvoltă în cartierul Bucium și va fi finalizat în această toamnă. Cele două proiecte reprezintă investiţii în valoare totală de 23 milioane de euro, iar CEC Bank, unul dintre principalii susținători ai antreprenorilor locali, este partenerul IULIUS în finanțarea celor două proiecte.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top