fbpx
Connect with us

Percheziții DNA la Vama Sculeni. Funcționari publici suspecți de LUARE DE MITĂ

Percheziții DNA la Vama Sculeni. Funcționari publici suspecți de LUARE DE MITĂ - News Moldova

Iasi

Percheziții DNA la Vama Sculeni. Funcționari publici suspecți de LUARE DE MITĂ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul teritorial Iași, desfășoară percheziții, miercuri dimineață, 22 noiembrie, la Vama Sculeni

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași desfășoară cercetări într-o cauză penală privind presupuse infracțiuni de corupție, săvârșite de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu în anul 2023.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise de către funcționari publici în legătură exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cursul anului 2023.

În cursul zilei de 22 noiembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate pe raza județului Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, precizează DNA.

Potrivit unor surse, este vorba de un dosar de mită pentru a lăsa mașinile să treacă frontiera fără a fi supuse controlului.

„În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a completat DNA.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top