fbpx
Connect with us

PNL Pașcani face lumină în afirmațiile lansate de organizația PSD Pașcani în ceea ce privește proiectele municipiului

PNL Pașcani face lumină în afirmațiile lansate de organizația PSD Pașcani în ceea ce privește proiectele municipiului - News Moldova

Iasi

PNL Pașcani face lumină în afirmațiile lansate de organizația PSD Pașcani în ceea ce privește proiectele municipiului


PNL Pașcani a dorit să aducă lămuriri în ceea ce privește afirmațiile lansate de organizația PSD Pașcani, având ca subiect proiectele municipiului

„Singurele metode de promovare a PSD Pașcani sunt minciuna și promisiunile deșarte.

La aceste capitole, Dumitru Pantazi și PSD Pascani sunt ,,artiști”. Pe principiul că o minciună spusă permanent începe să fie crezută, de ceva timp rostogolesc în spațiul public ideea că, timp de 8 ani la administrarea municipiului, PSD ar fi lucrat la proiecte și că ar fi dezvoltat comunitatea.

Au mințit atât de mult că au început să creadă și ei. Sâmbătă, la întrunirea organizațiilor din vecinătatea Pașcaniului, care au venit să asiste la ,,ungerea” lui Dumitru Pantazi într-un nou mandat de președinte al organizației locale, a mai apărut un Pinocchio: prefectul PSD, Cojocaru.

Poate fi scuzabil faptul că nu știe că Pașcaniul este municipiu, că pe candidat îl cheamă Pantazi, nu Pantazie și pe un consilier îl cheamă Ursu, nu Rusu, pentru că este fără experiență și a ajuns doar de 2, 3 ori prin comunitatea noastră. Dar să le spui pășcănenilor că Dumitru Pantazi a lucrat la proiecte și că PSD Pașcani a dezvoltat ,,orașul” este o parodie ieftină.

Proiectele la „cheie” moștenite de la PSD și Pantazi erau niște hârtii în dulap. Gradul lor de implementare era de la 0% la 7%.

Faptul că Dumitru Pantazi nu venea la muncă e cauza pentru care aceste proiecte aveau un grad scăzut de implementare.

Au trebuit 2 ani de muncă a noii administrații pentru a corecta  greșelile din proiectele la „cheie” lăsate de PSD și pentru a le aduce în stadiul de implementare.

În luna noiembrie a anului 2020, la două săptămâni de la depunerea jurământului de primar, Marius Pintilie a fost chemat la ADR Nord Est pentru a fi atenționat că fosta administrație nu a lucrat la proiectele finanțate din bani europeni, existând riscul anulării acestora. Printr-o mobilizare exemplară administrația Pintilie a reușit să miște din loc aceste proiecte, evitând dezangajarea fondurilor europene.

Să salvezi proiecte pe care PSD nu a reușit să le facă în 8 ani e un motiv de mândrie nu de rușine.

Disperat să-și mascheze incapacitatea administrativă de a implementa proiecte finanțate din fonduri europene, Dumitru Pantazi preferă să mintă de la obraz pășcănenii, decât să-și asume chiulul pe care l-a dus la nivel de măiestrie în cei 8 ani fatidici de primar și alții 8 de viceprimar, pentru Municipiului Pașcani”, a transmis Organizația Municipală PNL Pașcani.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top