Connect with us

Mesajul Preotului Dan DAMASCHIN pentru IEȘENI: „FII ÎNGER, ÎMBRACĂ UN COPIL”!

Iasi

Mesajul Preotului Dan DAMASCHIN pentru IEȘENI: „FII ÎNGER, ÎMBRACĂ UN COPIL”!

Dan Damaschin este preot misionar la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iași și una dintre puținele persoane implicate cu adevărat în lupta de combatere a sărăciei

Preotul a reușit să ridice case pentru familiile nevoiașe, să le ofere îmbrăcăminte câtorva mii de copii,  o vacanță la mare vara, condițiile necesare celor care vor să învețe carte și adăpost femeilor care s-au confruntat cu violența domestică, în centrele sale.

În acest demers, preotul Dan Damaschin nu este singur. Alături de el, s-au implicat mii de români motivați de dorința de a le oferi ajutor celor încercați de soartă. Donațiile acestora pentru asociația „Glasul Vieții”, condusă de preot, au adus zâmbetul pe buze multor copii nevoiași.

Dan Damaschin  împărtășește în mediul online povestea celor care sunt aflați în nevoie pentru a fi susținuți de cei cu suflet mare și care vor să se implice în soluționarea problemelor.

Una dintre campaniile organizate de el, se intitulează ”Îmbracă un copil”, prin care preotul încearcă să-i îndemne pe cei care au posibilitate,  să le doneze  haine sau hrană celor 10 000 de copii pe care îi are în grijă. Astfel, pe pagina de Facebook a sa, preotul a distribuit un tabel care conține numele fiecărui copil, vârsta, înălțimea, greutatea și numărul de la pantofi, iar cei care vor să ofere ajutor, își alege din tabel un copil sau mai mulți, la care să ajungă bunurile. 

Toţi copiii trebuie îmbrăcaţi măcar de trei ori pe an. Toamna, Crăciun, de iarnă, Paște de primăvară vară, să meargă la şcoală ca şi copiii mei. Haine de calitate, încălţăminte de calitate, igienă, curăţenie, rechizite. Faceţi un calcul, că nu e greu, ca să nu zică lumea că suntem lipsiţi de transparență. 60 de euro este pachetul unui copil”, afirmă Dan Damaschin.

De-a lungul timpului, părintele a demerat mai multe campanii dintre care amintim: Centrul medico-social Sfânta Veronica, Cartierul Vieții-Găureni, Tabere pentru copiii sărmani sau Centrul Educațional Damian și Cosma. 

Cei care doresc să se implice alături de părintele Dan Damaschin, pot dona prin transfer bancar:

BANCA TRANSILVANIA,
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
COD SWIFT: BTRLRO 22
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

Coletele pot fi trimise pe adresa:
Biserica Maternitatii Cuza-Voda Iasi, Str. Cuza-Voda, Nr. 34

Pentru mai multe detalii, puteți vizualiza site-ul asociației „Glasul Vieții”: https://glasulvietii.ro/

 

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top