fbpx
Connect with us

Prima ediție a ,,Târgului de Artă și Antichități” din 2024, weekend-ul acesta, la Palas

Prima ediție a ,,Târgului de Artă și Antichități” din 2024, weekend-ul acesta, la Palas - News Moldova

Iasi

Prima ediție a ,,Târgului de Artă și Antichități” din 2024, weekend-ul acesta, la Palas

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Expozanți dedicați din toate colțurile țării se reunesc în Atriumul Palas pentru prima ediție din acest an a ,,Târgului de Artă și Antichități. Bijuterii, argintărie, mic mobilier în diferite stiluri, orologerie, tablouri, obiecte de porțelan şi multe altele pot fi descoperite, în acest weekend

De vineri până duminică inclusiv, la Palas, expozanți din domeniul artei și antichităților aduc publicului ieșean, într-un eveniment devenit tradiție, obiecte din colecțiile lor: de la bijuterii, argintărie, mic mobilier în diferite stiluri, orologerie, tablouri și până la piese de filatelie sau numismatică. Mai poți descoperi sculpturi, obiecte de porțelan, dar și piese care ne aduc aminte de copilărie sau scriu pagini din istoria muzicii. O adevărată sursă de inspirație pentru cei care doresc să amenajeze interioare în spiritul Belle Époque sau pentru cei care caută obiecte specifice recuzitei de teatru, ,,Târgul de Artă și Antichități” aduce, cu fiecare ediție, colecții variate care descriu conservarea valorilor și vorbesc despre epocile trecute.

Prima ediție a ,,Târgului de Artă și Antichități” din 2024, weekend-ul acesta, la Palas - News Moldova

Vizitatorii vor avea posibilitatea să descopere povestea fiecărui exponat, să intre în atmosfera vremurilor de demult, dar și să își completeze colecțiile lor cu obiecte de valoare care vor personaliza locuința. Evenimentul este un bun prilej pentru ca amatorii de artă, dar și exploratorii ocazionali să-și împărtășească impresiile și pasiunea lor pentru artă și istorie.

,,Târgul de Artă și Antichități” este organizat de Bucovinart, fiind un eveniment care se desfășoară de peste un deceniu la Palas.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top