Connect with us

Primăria localității ieșene HĂLĂUCEȘTI va avea un nou SEDIU! Primarul Petru BURBULEA: ”Este un PROIECT implementat prin CNI de aproximativ 1.000.000 EURO”

Iasi

Primăria localității ieșene HĂLĂUCEȘTI va avea un nou SEDIU! Primarul Petru BURBULEA: ”Este un PROIECT implementat prin CNI de aproximativ 1.000.000 EURO”

Un nou sediu de primărie va fi construit în localitatea ieșeană Hălăucești

În localitatea ieșeană Hălăucești, angajații primăriei, dar și cetățenii vor beneficia de un nou sediu al primăriei.

Primarul localității Hălăucești, Petru BURBULEA, a început, încă de anul trecut, să întreprindă demersurile necesare pentru construirea unui nou sediu al primăriei.

Primarul localității Hălăucești, Petru BURBULEA: Lucrările au fost demarate! Demolăm fostul sediu și construim unul nou

Contactat de jurnaliștii NEWS MOLDOVA, primarul localității Hălăucești, Petru BURBULEA a declarat că fostul sediu al primăriei este demolat la acest moment și a fost dat și ordinul de începere a lucrărilor pentru noul sediu.

Potrivit primarului, funcționarii publici au fost mutați în căminul cultural unde își vor desfășura activitatea până la finalizarea noului sediu de primărie.

La acest moment s-a început demolarea fostului sediu al primărie și a fost dat și ordinul de începere a lucrărilor pentru noul sediu. Noul sediu va fi construit în aceeași locație, dar pot spune că va fi ceva mai mare.

Funcționarii publici din Hălăucești au fost mutați în căminul cultural pentru în toată această perioadă”, a declarat primarul BURBULEA.

Petru BURBULEA: ”Este un proiect implementat prin Compania Națională de Investiții de aproximativ 1 milion de EURO

Noul sediu al primăriei, în valoare de aproximativ 1.000.000 EURO este finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI).

În ceea ce privește lucrările, primarul a ținut să menționeze că vor dura în jur de doi ani.

”Noul sediu are o valoare de aproximativ 1 milion de euro. Proiectul a fost implementat prin Compania Națională de Investiții. În ceea ce privește lucrările pot spune că vor dura maxim doi ani”,  a mai declarat Petru BURBULEA.

Totodată, în această perioadă administrația publică din Hălăucești a finalizat proiectul care a avut ca obiectiv final modernizarea iluminatului public.

În același timp, terenul de fotbal multifuncțional din localitate va fi amenajat cu gazon sintetic pentru o mai bună desfășurare a activităților copiilor.

 

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top