fbpx
Connect with us

Primaria MIROSLAVA a semnat contractul de execuție a lucrărilor de amenajare exterioară a căminului cultural

primaria-miroslava-a-semnat-contractul-de-executie-a-lucrarilor-de-amenajare-exterioara-a-caminului-cultural

Iasi

Primaria MIROSLAVA a semnat contractul de execuție a lucrărilor de amenajare exterioară a căminului cultural

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Primaria MIROSLAVA a semnat contractul de execuție a lucrărilor de amenajare exterioară a căminului cultural - News Moldova

Primarul comunei Miroslava, Dan Niță a semnat contractul de execuție a lucrărilor de amenajare exterioară a căminului cultural. Lucrările vor veni în completarea proiectului construirii căminului cultural

Amenajarea exterioară a obiectivului include sistematizarea verticală, amenajarea incintei și împrejmuirea căminului cultural.
Lucrările vor fi realizate de Asocierea Mecon Iași SRL (lider) și Dev In All SRL, până la sfârșitul anului, valoarea contractului fiind de 2,31 milioane lei. Documentația tehnico-economică faza proiect tehnic și indicatorii tehnico-economici pentru lucrările menționate au primit aviz favorabil din partea Consiliului Local în ședința din 31 ianuarie 2023.
Detalii despre proiectul de amenajare exterioară
Suprafața de spații verzi va fi de 3.871,80 metri pătrați. În această zonă vor fi montate trei catarge pentru drapele, 35 de stâlpi de iluminat și cinci pubele pentru deșeuri.
Lucrările prevăzute sunt: săparea şi curățirea terenului de buruieni, pietre și betoane, procurarea, nivelarea şi împrăștierea de pământ fertil, amenajarea aleilor cu dale/pavele, însămânțarea zonelor destinate gazonului, amenajarea zonelor cu arbuști decorativi, plantarea mai multor specii de arbori de foioase şi conifere, montarea a două fântâni arteziene.
Aleilor pietonale vor fi amenajate pe 1.650,50 metri pătrați. Pentru realizarea fundaţiei aleilor se vor aşterne zece centimetri de balast compactat. Bordurile vor fi montate între zonele verzi şi aleile pietonale. După montarea bordurilor pavajul va fi montat pe un strat de nisip. Aleile auto și parcarea asfaltată (peste 50 de locuri de parcare) vor avea o suprafață de 1.385 metri pătrați.
Structura aleilor auto va fi următoarea: un strat de formă din balast de 10 centimetri, un strat de fundație din balast de 15 centimetri, un strat de fundație din piatră spartă pentru drumuri de 12 centimetri, un strat de legătură (binder) de mărgăritar de șase centimetri și o îmbrăcăminte de beton asfaltic cu agregate mărunte, executată la cald, de patru centimetri


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top